INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Valentin Cojocaru a plecat de la Feyenoord și a semnat cu o echipă din Belgia

Valentin Cojocaru/ foto Imago Images
Valentin Cojocaru/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 12:15 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 12:32

Valentin Cojocaru (26 de ani) a semnat cu Leuven, echipă din prima ligă belgiană.

Portarul a fost legitimat la Feyenoord din martie, după începutul războiului din Ucraina. Cojocaru era jucătorul lui Dnipro, locul 3 din campionatul ucrainean.

Boloni iese la atac: „Cu strategia mea am fi obţinut alte rezultate” + „Mi s-a spus că nu pot primi salariul lui Daum pentru că trebuie să finanțeze Cupa Satelor”
FRF
Boloni iese la atac: „Cu strategia mea am fi obţinut alte rezultate” + „Mi s-a spus că nu pot primi salariul lui Daum pentru că trebuie să finanțeze Cupa Satelor”

Valentin Cojocaru a semnat cu Leuven

Cojocaru a fost cumpărat de Dnipro în 2021, de la Farul. Potrivit tranfermarkt, portarul a fost transferat de Leuven în schimbul a 400.000 de euro de la echipa ucraineană.

„Portarul român Valentin Cojocaru este deja al cincilea transfer pentru OH Leuven. Cojocaru, în vârstă de 26 de ani, vine de la formația ucraineană SK Dnipro-1 și semnează pentru trei sezoane la Leuven. Valentin Cojocaru măsoară 1,95 m și a fost pregătit de clubul românesc de tradiție Steaua București. 

După câteva stagii în Italia (Crotone și Frosinone) și Cipru (Apollon Limassol), Valentin a revenit în 2018 în țara natală, România, unde a ajuns din nou sub bară la FC Viitorul Constanța. Clubul a câștigat Cupa și Supercupa în 2019”, a transmis Leuven pe site-ul clubului. 

În sezonul recent încheiat, Cojocaru a apărat în 14 meciuri pentru Dnipro. La Feyenoord nu a apucat să debuteze, însă a făcut parte din lotul olandezilor la finala Conference League, pierdută cu Roma, scor 0-1.

900.000 de euroeste cota lui Cojocaru, potrivit transfermarkt.com

Cojocaru va avea concurență la Leuven

Antrenorul lui Leuven, Marc Brys, a declarat pentru site-ul clubului că Valentin Cojocaru se va duela pentru postul de titular cu ceilalți doi portari din lot: „Odată cu venirea lui Valentin Cojocaru, avem acum trei portari în toată regula. 

Valentin este un portar înalt și încrezător, care are experiența necesară. El va concura acum cu Nordin Jackers și Oregan Ravet”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Chivu, amintiri din perioada petrecută la Inter: „Țiganii adevărați din vestiar eram eu și Dejan Stankovic”

Sadio Mane este noul jucător al lui Bayern Munchen » Detaliile transferului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează