INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL-ITTIHAD ALEPPO

Valeriu Tiţa demis de la cîrma liderului campionatului Siriei

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2009 00:00

Antrenorul român Valeriu Tiţa a fost demis de la cîrma liderului campionatului din Siria, Al-Ittihad Aleppo, echipă pe care a pregătit-o din ianuarie 2008. Valeriu Tiţa, fost fundaş central la Drobeta Turnu-Severin, a fost înlocuit cu tehnicianul sirian Husain Afash. Arabii i-au reziliat contractul antrenorului român deoarece Al Ittihad Aleppo a cîştigat doar patru puncte în ultimele cinci etape.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  11 Aprilie 2009, 09:14

un ratat

 •  06 Aprilie 2009, 23:34

Domnul TITA a fost adus la echipa pe post de preparator fizic,iar dupa plecarea antrenorului sud american a ajuns cu un oficial al clubului sa ramane ca antrenor principal in schimb de a ceda o suma din salariu lui...( LABABIDI).iar echipa a luat_o pe topogan si a pierdut 9 puncte in 3 etape, de asta a fost dat afara....HABAR NU ARE...

 •  06 Aprilie 2009, 22:57

Ce echipa aveam odata cu Oprita, Axinte, Tita sau Babas....tin minte intr-un an cand am batut in primele etape acasa gaz metanu cu 3-0 si baia mare cu 4-0. poate promovam si noi la anu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează