INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Valverde, who?! Reacția neașteptată a lui Messi când a fost întrebat ce părere are despre noul antrenor al Barcelonei

FOTO: Guliver/GettyImgaes
FOTO: Guliver/GettyImgaes

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 15:47

Ernesto Valverde, 53 de ani, a fost prezentat oficial drept noul antrenor al Barcelonei.

Prezent în China, la o acțiune de publicitate, Leo Messi a fost întrebat ce părere are despre noul său antrenor. Starul Argentinei a oferit un răspuns care a surprins pe toată lumea. 

"Nu-l cunosc pe cel care va fi noul antrenor al Barcelonei", a spus Messi, potrivit ziarului Sport. Cel mai probabil, starul argentinian se referea la faptul că nu cunoaște metodele de lucru ale lui Valverde și a spus că va avea destul timp să îl cunoască pe tehnician. 

Messi a prezentat în China noul său proiect, Messi Experience Park, un parc de 50.000 de metri pătrați, dedicat fotbalistului și fotbalului.

"Să-l antrenez pe Messi este un noroc. Pentru mine, este cel mai mare jucător pe care l-am văzut. Mereu te surprinde, iar ziua următoare e și mai bun. Sper să mă bucur de el. Vreau să îl ajut să fie mai bun sau să se mențină la acest nivel" Ernesto Valverde

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează