INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUTOBIOGRAFIE

Van der Meyde explică în autobiografia sa cum şi-a distrus cariera: ”Sex, cocaină, rom şi curse”

Articol de - Publicat joi, 22 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 noiembrie 2012 19:17

Fostul internaţional olandez Van der Meyde (33 de ani) povesteşte în autobiografia sa cum şi-a distrus cariera cu excesele din afara gazonului

S-a retras la 31 de ani, după ce a jucat la Inter, Everton şi PSV. Olandezul Andy van der Meyde, fost coleg cu Chivu şi Lobonţ la Ajax (18 jocuri în "naţională"), spune că şi-a ruinat cariera din cauza vieţii tumultuoase: "La Amsterdam, făceam curse nebuneşti noaptea cu Zlatan şi cu Mido pe autostrada 10".

În autobiografia sa, Andy povesteşte: "La Inter curgeau banii, Moratti ne premia la victorii cu 50.000 de euro. Aveam grădină zoo în curte, cai, cîini, zebre, papagali, broaşte ţestoase şi cămile. În prima seară la Liverpool m-am îmbătat şi m-am îndrăgostit de o stripteuză". Transferat la Everton, Van der Meyde a început să bea rom şi să se drogheze cît de des putea. Dar n-ar renunţa la fotbal: "Vreau să antrenez copiii. Cine altul ar putea mai bine decît mine să-i înveţe cum să nu-şi irosească talentul?".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
raul4steaua
raul4steaua  •  22 Noiembrie 2012, 18:10

pe asta nu l-au mai prins ca pe Mutu cu cocaina

danicorban
danicorban  •  22 Noiembrie 2012, 17:59

Normal . Cine ar putea fi mai potrivit sa antreneze copiii, daca nu un drogat, alcoolic, curvar, inconstient ?

bogdanelvanilla
bogdanelvanilla  •  22 Noiembrie 2012, 17:10

Mutu a fost singurul ,care l-au scuturat de bani , probabil era in criza de bani clubul :)))))) ,si frati Becalii nu au facut nimic , ba mai mult , l-au si amenintat......

Vezi toate comentariile (10)
Comentează