INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A PRELUNGIT

Van der Sar mai rămîne un sezon la Manchester United

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

Manchester United continuă cu Edwin Van der Sar între buturi.

 

Deşi erau zvonuri că olandezul se va retrage la finalul acestui sezon, el a acceptat prelungirea şederii la United cu încă un an, pînă în 2011.

"Vreau să continuu să joc, iar clubul e dornic să mă păstreze. Mă şi simt foarte bine fizic", a spus goalkeeperul în vîrstă de 39 de ani.

În vară, Van der Sar ar putea primi concurenţă mult mai puternică decît i-au făcut pînă acum Kuszczak şi Foster. United se pregăteşte să-l transfere de la Schalke pe Manuel Neuer, pentru circa 20 de milioane de euro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  21 Februarie 2010, 16:18

@pipitahiguain: nu va fi cazul ca Ferguson va cumpara portar. Deja se vorbeste de Neuer de la Schalke, ori de Lloris de la Lyon.

 •  21 Februarie 2010, 13:23

sunt fan real dar cateodata van der sar e mai bun decat casillas sa nu mai zic ca e mult peste buffon

 •  21 Februarie 2010, 13:17

eu nu pot sami dau seama cum a putut un portar de talia lui sa joace la o echipa ca Fulham, pana sa ajunga la Man Utd...in locu` ciobenului luam un portar ca Van der Sar, vindeam toata echipa si jucam cu juniori iar in 2-3 ani aveam o super echipa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează