INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Van Gaal și-a pierdut răbdarea cu un jurnalist care a readus în discuție posibila sa demitere: ”Tu vei fi dat afară! Mîine”

Van Gaal ar urma să fie înlocuit în vară pe banca lui United cu Jose Mourinho // Foto: Reuters
Van Gaal ar urma să fie înlocuit în vară pe banca lui United cu Jose Mourinho // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2016 00:00

Managerul lui United i-a sugerat apoi reporterului în cauză că ar fi mai bine ”să ai grijă de soție. Poate ai copii sau un nepot ori ceva de genul ăsta”.

Louis van Gaal n-are liniște cu ziariștii din Insulă. Ba s-ar putea spune că-i provoacă bătăi de cap mai mari decît Man. United!

Duminică, după 1-1 cu Chelsea, managerul olandez a apreciat că rezultatul e "un pas înainte", chiar dacă "diavolii" au scăpat victoria printre degete, fiind egalați în prelungiri.

Jurnalistul Rob Harris, de la Herald Sun, a preluat ideea și l-a întrebat dacă "acest «pas înainte» e important pentru a-i convinge pe șefi că aveți încă multe de oferit deși ei vă caută înlocuitor?".

Atît i-a trebuit lui Van Gaal ca să explodeze:
- Ai vorbit tu cu vicepreședintele Ed Woodward?!

- Clubul nu dezminte informația.
- De ce ar trebui s-o dezmintă cînd voi inventați povești?

- Nu știu dacă dumneavoastră știți ce scriu eu.
- OK, OK, deci n-ai vorbit cu Ed Woodward sau cu patronii, cu Glazerii. Ai inventat povestea asta. Nu trebuie să răspund la o asemenea întrebare și am s-o repet mereu. Acum îți spun și eu că mîine vei fi dat afară. Care e numele tău? Ca să pot anunța și numele... Mai bine ai avea grijă de soție. Poate ai copii sau un nepot ori ceva de genul acesta!

"Ar fi bine să vă amintiți primii ani ai lui Sir Alex Ferguson la United. Poate revedeți și statisticile lui"
Van Gaal, către jurnaliștii englezi

"Nu priviți în jos!"

Leicester și-a consolidat poziția de lider prin spectaculoasa victorie în fața lui Man. City (3-1), iar managerul Ranieri știe care-i cheia menținerii ritmului. "Precum un alpinist, trebuie să privim mereu în sus. E important să rămînem cu picioarele pe pămînt. Să nu ne uităm în jos sau în spatele nostru", susține italianul.

Arsenal, cu banii

Jocul Arsenalului nu încîntă, și nici fanii nu cumpără toate biletele pe Emirates (55.000 în medie, pe un stadion de 60.000 de locuri). Dar datorită prețurilor mari practicate, clubul e primul în lume la cîștiguri din bileterie: 129,4 milioane euro pe sezon. Peste Real (127,9) sau Barca (115,1). Un tichet normal la un meci de categoria A, contra lui Man. United sau Chelsea, costă 123,6 euro!  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează