INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Van Persie dezvăluie cine este omul din spatele reuşitelor sale. Surpriză, nu este Sir Ferguson!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 13:29

Robin Van Persie (29 de ani) s-a adaptat imediat la Manchester United după transferul de la Arsenal, iar acest lucru s-a văzut în Premier League, unde olandezul a înscris 18 goluri în acest sezon.

Atacantul recunoaşte că i-a fost uşor să se acomodeze pe "Old Trafford", pentru că toată lumea l-a primit foarte bine dar o recunoştinţă deosebită poartă unui conaţional de-ai săi, Rene Meulensteen, antrenor secund la Man. United. ”Din prima zi, băieţii m-au făcut să ma simt ca acasă şi am fost surprins de un om din club: Rene Meulensteen. După părerea mea este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Am avut mulţi antrenori buni în carieră, dar nici unul ca el. Fiecare antrenament este unic deoarece fiecare meci este unic, iar golurile pe care le-am înscris nu sînt întîmplătoare”, a declarat RVP, conform dailymail.co.uk.

Atacantul olandez a venit pe ”Teatrul Viselor” vara trecută de la Arsenal Londra, United plătind pentru acest transfer aproximativ 24 de milioane de lire.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
lutescutudor
lutescutudor  •  06 Februarie 2013, 14:05

Se vede la cluburile astea gigant cat sunt de organizati si calitatea antrenorilor secunzi. Meulensteen, Mike Phelan, Bryan McClair au ani intregi si super jucatori formati in spate, iar calitatea antrenamentelor lor se vede in performantele echipei. In anglia, United are pe departe cel mai bun staff tehnic (asta si datorita constantei lui Ferguson) urmata de Arsenal. La City pentru a face performanta mai trebuie adusi vreo 4 antrenori pe langa directorul Bigiristan "ciordit" de la Barcelona

Vezi toate comentariile (1)
Comentează