INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Van Persie fuge la Barca! » Alarmă la Man. United. Îşi poate pierde golgeterul în ianuarie!

Van Persie (roşu), o lună accidentat, are doar 7 goluri în acest sezon de Premier // Foto: Guliver/GettyImages
Van Persie (roşu), o lună accidentat, are doar 7 goluri în acest sezon de Premier // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 22:41

După 0-1 cu Newcastle, a 2-a înfrîngere în 4 zile, managerul Moyes e cu spatele la zid. Ultima picătură: vîrful olandez a cerut să fie lăsat să plece la Barcelona.

David Moyes are aceeaşi echipă care a cîştigat Premier League sezonul trecut, cu Sir Alex Ferguson manager, la o diferenţă de 11 puncte. Şi totuşi, "echipa joacă slab, pasele nu se mai leagă, nu ne creăm multe ocazii şi ratăm cînd le avem", se plînge tehnicianul. Şi e pe locul 9, la 13 puncte de liderul Arsenal (1-1 aseară cu Everton). Contraperformanţele sînt îngrijorătoare:

Bătuţi după 41 de ani!
- 0-1 cu Newcastle (primul eşec în faţa alb-negrilor pe teren propriu după 41 de ani), la 4 zile de 0-1 cu Everton; două eşecuri la rînd acasă în campionat n-au mai văzut fanii "diavolilor" din mai 2002
- are 5 înfrîngeri în PL după 15 etape, la fel ca stagiunea precedentă în 38 de runde!
- niciodată United n-a avut asemenea rezultate în primele 8 meciuri pe Old

Trafford în Premier: 11 puncte adunate, 8 goluri
Pe acest fundal sumbru, bomba: Mark Lawrenson, fost fotbalist la Liverpool, actual consultant la BBC, a anunţat că Van Persie, golgeterul PL în 2012-2013, în conflict cu David Moyes, i-a cerut managerului să accepte transferul său. Cotidianul catalan Sport dezvăluie: "Van Persie la Barca din ianuarie!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
drimmero
drimmero  •  09 Decembrie 2013, 23:45

ce j3g de om!

nrudolf
nrudolf  •  09 Decembrie 2013, 15:41

Un atacant de rasa ! Sper sa-i priasca atmosfera catalana,pasind cu succes pe urmele gigantilor Cruijff,Neeskens et comp !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează