INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENTE

Varela continuă să protesteze după PAOK - Olympiakos: "O rolă de hârtie nu te trimite la spital"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 09:40

Varela e încă supărat din cauza reacției lui Óscar García, antrenorul rivalilor, care a refuzat să mai revină la stadion după ce a fost lovit în față cu o rolă de hârtie: ”Olympiakos n-a vrut să joace de la început”.

Când s-a anunțat că meciul e suspendat, Óscar García fiind internat la spital după incidentul din stadion, Fernando Varela a reacționat imediat pe Twitter. Acid: "Acum realizez că vor să ne ia titlul. Ce bufoni!".

Fostul jucător al Stelei a protestat și într-un interviu pentru cotidianul portughez O Jogo.

"O rolă de hârtie l-a lovit în față pe antrenorul lui Olympiakos și s-a făcut un scandal uriaș. García le-a zis medicilor că are amețeli și stări de vomă, s-a plâns de dureri de cap și de gât și i-au pus un guler cervical. A inflamat totul", l-a acuzat apărătorul lui PAOK pe tehnicianul spaniol.

Varela a adăugat: "Mi s-a părut că Olympiakos nu a vrut să joace de la început. Chiar dacă a fost aruncată intenționat, o rolă de hârtie nu te trimite la spital. Nu spun că nu l-a durut, dar să te duci la spital și să amâni un meci? E prea mult. A exagerat". 

"Tot fotbalul grec are de suferit"

Marți, Óscar García a asistat la antrenamentul lui Olympiakos și a postat un mesaj pe Twitter.

"Indiferent de pedepsele ce vor fi date, nu voi fericit. Mi-ar fi plăcut să nu se întâmple nimic. În cazul ăsta, pierdem toți. PAOK, Olympiakos, fotbalul grec și noi toți care iubim acest sport", a scris tehnicianul iberic. "Vreau să uit cât mai repede acest incident și să vorbesc despre ce îmi place cu adevărat". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Februarie 2018, 16:15

Óscar García, ipocritule! Nu ți-e rușine, fătălăule? Te poți privi în oglindă?!

ray51
ray51  •  28 Februarie 2018, 10:16

Stau si ma gandesc daca nu cumva acest incident a fost comandat. Cu 3 sau 6 puncte amendata (nu mai zic de bani) PAOK nu va mai lua campionatul. Sa fie chiar asa? Nu cred ca e o conspiratie impotriva lui Lucescu ci impotriva echipei din Salonic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează