INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

O nouă variantă din Serie A pentru George Pușcaș. Genoa a trimis deja oferta și așteaptă răspunsul

George Pușcaș, atacant Genoa. 
Foto: Imago
George Pușcaș, atacant Genoa. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 12:17 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 20:12

George Pușcaș (27 de ani) va pleca în acest mercato de la Genoa, care le-a propus celor de la Hellas Verona două milioane de euro plus cedarea atacantului român în schimbul vârfului Milan Djuric (33 de ani). Bosniacul are cinci goluri și două assisturi în acest sezon.

După Empoli, a mai apărut o altă posibilitate pentru George Pușcaș. Genoa vrea să scape de el în această lună și analizează toate variantele posibile. După Spezia, Parma, Bari și Empoli, Grifonul discută acum cu un club din Serie A. 

„Va fi liderul vestiarului!” » Radu Drăgușin, descris de jurnaliștii englezi. Ce au remarcat: „Personalitate, viteză, forță” + O singură îndoială
TRANSFERUL ANULUI
„Va fi liderul vestiarului!” » Radu Drăgușin, descris de jurnaliștii englezi. Ce au remarcat: „Personalitate, viteză, forță” + O singură îndoială

George Pușcaș, exclus din lot pentru meciul cu Torino

George Pușcaș nu va face parte din lot la meciul dintre Genoa și Torino, programat sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 16:00. Oficial, din cauza unei probleme medicale, el suferind în cursul săptămânii o operație la degetul unei mâini și antrenându-se mai puțin, dar neoficial, pentru că Genoa se teme ca jucătorul să nu se accidenteze și să nu mai poată fi astfel transferat.

Potrivit cotidianului local Il Secolo XIX, „tricolorul" ar putea face obiectul unui schimb cu Hellas Verona: Pușcaș plus 2 milioane de euro contra lui Milan Djuric! O afacere surprinzătoare, dat fiind că vârful bosniac este cotat pe Transfermarkt.de la jumătate de sumă (1 milion) din valoarea actuală a lui Pușcaș!

Djuric are 1,99 m și 10 cluburi în Italia

Milan Djuric are 15 selecții și 7 goluri la echipa națională și a venit la Verona liber de contract, după ce s-a despărțit în vara lui 2022 de Salernitana, unde a fost timp de 6 luni coleg cu Radu Drăgușin. În acest sezon a reprezentat un reper important pentru squadra giallblu. Antrenorul Marco Baroni l-a folosit în 19 din cele 21 de meciuri posibile și Djuric a jucat titular în 12 dintre acestea. 

Cele patru goluri înscrise în 18 apariții (1.049 minute) în turul actualei Serie A îl plasează pe Milan Djuric în postura de cel mai bun marcator al Veronei. Bosniacul se distinge prin înălțime, 1,99 m, și prin numărul mare de cluburi italiene bifate în carieră: Cesena, Parma, Ascoli, Crotone, Cremonese, Trapani, Cittadella și Salernitana.

Pușcaș, doar un assist în acest sezon!

Spre comparație, tot în acest sezon, Pușcaș are doar 282 de minute disputate în Serie A și Coppa Italia și nu are la capitolul realizări decât o pasă decisivă! Niciun gol marcat, de la reușita în tricoul Grifonului genovez din 6 martie 2023, 4-0 cu Cosenza în Serie B. 

La echipa națională, GP a semnat un gol în partida cu Israel (2-1) din preliminariile Euro 2024. Pușcaș ar avea de ales, după cum anunță Telebari, între Hellas și Bari, pentru care a mai jucat în stagiunea 2015-2016 și ce negociază termenii unui transfer sau al unui împrumut.

43de goluri și 8 assisturi are George Pușcaș în cele 163 de meciuri jucate la seniori la cluburile din Italia

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Kylian Mbappe, PRESAT de propria mamă: „Dai 30% sau plec în Maldive și te descurci singur!”
FRANȚA
Kylian Mbappe, PRESAT de propria mamă: „Dai 30% sau plec în Maldive și te descurci singur!”
Florin Manea le-a spus italienilor de ce nu a rămas Drăgușin în Serie A, la Napoli sau Milan: „I-a păsat mai mult decât de cariera lui!”
ITALIA
Florin Manea le-a spus italienilor de ce nu a rămas Drăgușin în Serie A, la Napoli sau Milan: „I-a păsat mai mult decât de cariera lui!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
LostSociety
LostSociety  •  12 Ianuarie 2024, 13:10

E vreo echipă din Serie B la care nu s-a plimbat Pușcaș?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează