INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIITORUL CONSTANȚA

Variantă surpriză: Gică Hagi e noul favorit » Unde poate antrena "Regele" în sezonul viitor: au început deja negocierile!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 09:57

Legia Varșovia, locul 1 din Polonia, își caută în continuare antrenor după refuzul lui Adrian Gula.

Presa din Polonia scrie acum că Gică Hagi, 53 de ani, este favorit să preia echipa care la anul are șanse să joace în preliminariile Ligii Campionilor.

Interesul polonezilor pentru Hagi este de câteva săptămâni, iar antrenorul celor de la Viitorul nu a negat atunci posibilitatea de a antrena în Polonia. "Legia Varșovia? Orice echipă care participă în cupele europene are șansa de a obține semnătura mea", declara Hagi în urmă cu două săptămâni.

Polonezii notează că deja au început negocierile cu Hagi, iar contractul va intra în vigoare la finalul sezonului. Dean Klafurici o conduce acum pe Legia, dar va pleca la finalul sezonului, potrivit polonezilor. Cu trei etape înainte de final, Legia este pe primul loc în Polonia, cu 61 de puncte, cu două peste Lech.

De-a lungul carierei, Hagi a mai antrenat la naționala României, Galatasaray, Bursaspor, Poli Timișoara, FCSB și Viitorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
dumbojet
dumbojet  •  10 Mai 2018, 12:46
Postat de Nae Ionescu pe 09 Mai 2018, 11:10

1 1 mda! chiar credeti ca polonia este turcia? polonezii de tip anglo saxon cu greu pot fi pacaliti. mai au si ceva carte oamenii sint traiti in alt sistem si au acea sinceritate debordanta care s-a putea sa nu-i placa lui hagi obisnuit ca acasa unde presa si mai toti din generatia ma-sii ii fac curte avind parca frica sa il contrazica. si spun asta pentru ca nu vad coloana vertebrala pe cind acest ipochimen sare la gitul tuturor si nu se vede pe sine. americanii au o vorba cind arati cu degetul catre cineva celelalte trei arata catre tine. sa fim seriosi. omul este labil, nu are staif, ii place sa conduca dictoatorial si nu accepta dialogul. el are monolog si crede ca i se cuvine totul . se inseala. tara nu inseamna doar fotbal. tara inseamna cu mult mai mult. iar el nu a fost in stare din toti banii facuti sa construiasca ceva pentru oameni. bani si bani si iarasi bani. o meteahna machidoneasca si atit. ei tin la ei si se respecta intre ei nu cu noi. sint ascunsi si au apucaturi care doar ei le inteleg. foarte bine dar sa nu-mi dea mie sfaturi ca cetatean roman care eu consider ca alaturi de altii am facut destul. faptul ca esti popular si pe ceausescu l-au facut popular vesticii nu inseamna mare lucru. ma mir ca nu se face public ce a gindit j. cruyff cu privire la hagi. " brinza buna in burduf de ciine. " a plecat spre turci pentru ca vestul era greu si ii impunea o disciplina. acolo era insa in turcia patria lui unde anarhia de atunci era meniul zi

Polonezii sunt "anglo-saxoni" ?! De cand asta ? Hagi nu a facut nimic pentru Romania ?! Pe Hagi l-au interesat doar banii ?! Hagi nu este prieten decat cu machedoni ?! Pai Dan Petrescu, Gica Popescu si atatia altii ce sunt ? Ei nu sunt romani ? Toti sunt machedoni ? Mai nene, cred ca ai trait pe alta lume... Mai vino si pe la noi...

1244879422206409
Gicu Procopie  •  10 Mai 2018, 11:02

Vai mama lor ! daca pun o nulitate de antrenor.

timm
timm  •  09 Mai 2018, 23:54
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Mai 2018, 18:38

...cine sa l vrea pe prost ?

A castigat campionatul Romaniei cu copii...crescuti de el. Craiova nimic...nimic.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close