INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA

O fostă speranţă a Stelei a ajuns în liga secundă maghiară!

Enescu a făcut tot posibilul să îl impresioneze pe Oleg Protasov
Enescu a făcut tot posibilul să îl impresioneze pe Oleg Protasov

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2011 17:28

Andrei Enescu, văzut ca o mare speranţă a Stelei în momentul sosirii de la Building Vînju Mare, acum 6 ani, nu a confirmat la roş-albaştri şi a plecat după doar un sezon, în care nu a apucat să debuteze la echipa mare

Retrogradarea Gloriei Bistriţa, ultima echipă pentru care a evoluat mijlocaşul, l-a lăsat fără echipă, astfel că Enescu a ajuns la o formaţie din liga secundă din Ungaria, Mezokovesd-Zsory SE.

Enescu a marcat în surpriza zilei din Cupa Ligii Ungariei, Vasas - Mezokovesd 2-4, el stabilind chiar scorul final, în ultimul minut. Tot în această competiţie, un alt jucător român a reuşit să puncteze. Vlad Bujor, trecut pe la CFR Cluj, Poli Iaşi sau Universitatea Craiova, a marcat ultimul gol al lui Zalaegerszeg în partida cu Haladas, scor 3-0.

Andrei Enescu este un mijlocaş în vîrstă de 24 de ani, care a jucat, pînă să ajungă la Mezokovesd, pentru Drobeta Turnu-Severin, Building Vînju Mare, Steaua, Pandurii Tîrgu Jiu, Şerif Tiraspol şi Gloria Bistriţa.

 


Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
kanye
kanye  •  17 Noiembrie 2011, 11:02

Asta e stirea zilei frate

ockiu
ockiu  •  16 Noiembrie 2011, 18:16

Lutac taica - tu ai cetit materialul asta inainte sa-l postezi?! "Enescu a marcat în surpriza zilei din Cupa Ligii Secunde" adica?! ce-a facut Enescu? a marcat in surpriza?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close