INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Veron 112 » Fostul interist a salvat 6 copii din mijlocul puhoaielor!

Veron, dreapta, și vărul său în acțiune
Veron, dreapta, și vărul său în acțiune

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 22:24

Fostul mijlocaş al pumelor, 38 de ani, acum director sportiv la Estudiantes, şi-a pus barca la dispoziţie pentru ajutorarea sinistraţilor.

Juan Sebastian Veron, 38 de ani, a rămas acelaşi luptător din vremea cînd îmbrăca tricoul Bocăi Juniors, al lui Lazio, Inter, Chelsea, Man. United sau Estudiantes. Acum director sportiv la Estudiantes, fostul mijlocaş n-a stat o secundă pe gînduri cînd inundaţiile au cuprins La Plata, oraşul său natal. Şi-a scos imediat barca din hangar şi s-a pus la dispoziţia autorităţilor, în căutarea unor rude şi a altor sinistraţi.

"Sînt foarte afectat pentru că e ceva ce te face să suferi, direct sau indirect. Mă simt trist, neajutorat şi furios", a spus Veron, care a povestit şi cum a ajuns salvator de ocazie: "Am fost cu vărul meu la el acasă, dar era curprinsă de ape şi nu se putea ieşi. Aşa că mi-am luat barca pneumatică şi aşa am putut veni în ajutorul a patru fete şi doi băieţi".

48 de morţi, 8 răniţi şi 3.000 de persoane evacuate e bilanţul inundaţiilor care au lovit oraşul argentinian La Plata

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close