INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Veste excelentă pentru Barcelona! Va avea un superjucător pe teren la El Clasico. Ce decizie au luat catalanii

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 16:14

Barcelona l-a transferat pe Luis Suarez de la Liverpool, dar nu se poate baza pe cel mai tare transfer al verii din cauza suspendării primite de uruguayan după ce l-a muşcat pe Chiellini, la Mondial. 

În acest sens, clubul catalan, împreună cu federaţia uruguayană, a contactat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru a-i anula suspendarea atacantului. Conform jurnaliştilor spanioli de la El Mundo Deportivo, TAS ar fi acceptat să judece cazul Suarez în regim de urgenţă. Verdictul urmează să fie dat la începutul lunii august, în data de 11 sau 12.

Luis Suarez a fost suspendat 4 luni din activitatea de fotbalist şi nu are voie să joace 9 partide pentru "naţională".

Azi s-a tras la sorţi ţintarul din La Liga şi Barcelona a primit şi o veste bună. Pînă la El Clasico îi va expira suspendarea lui Suarez, chiar dacă se menţine cea din prezent, cu condiţia ca meciul să fie programat pe 26 octombrie, nu pe 25, cînd e ultima zi de sancţiune.

Meciurile pe care le ratează Suarez dacă nu i se ridică suspendarea:

Campionat: 

FC Barcelona vs. Elche
Villarreal vs. FC Barcelona
FC Barcelona vs. Athletic Bilbao
Levante vs. FC Barcelona
Málaga vs. FC Barcelona
FC Barcelona vs.Granada
Rayo Vallecano vs. FC Barcelona
FC Barcelona vs. Eibar

Liga Campionilor: primele 3 partide din grupe

Citeşte şi: El Clasico STELAR » Derby-ul Real Madrid - Barcelona va avea la start jucători de aproape 1 miliard de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
madskills
madskills  •  25 Iulie 2014, 07:11
Postat de vl1717 pe 24 Iulie 2014, 19:03

Bai nebunilor asta nua are voie sa calce pe vreo arena sportiva,se antreneaza prin parcuri pe la mama dreacu'...va dati seama ca va fi mort dupa 4 luni de stat pe bara....ii mai ia un an celor de la barca sa il resursciteze...deci pt real cred ca e o veste excelenta daca va juca,joaca 11 la 10 practic.

Stai linistit ca asta cu antrenamentul sigur se rezolva. Pana la urma nu a ucis p nimeni, 100% o sa se dea o derogare si sa se pregateasca. Altfel ii ingradeste lui dreptul la munca si clubului dreptul de a se folosi de un "bun" cumparat. Ambele drepturi sunt conferite de Uniunea Europeana. Fifa nu e o entitate.

vl1717
vl1717  •  24 Iulie 2014, 19:03

Bai nebunilor asta nua are voie sa calce pe vreo arena sportiva,se antreneaza prin parcuri pe la mama dreacu'...va dati seama ca va fi mort dupa 4 luni de stat pe bara....ii mai ia un an celor de la barca sa il resursciteze...deci pt real cred ca e o veste excelenta daca va juca,joaca 11 la 10 practic.

whitecollar
whitecollar  •  24 Iulie 2014, 18:41

eu m-am tot intrebat cine scrie articole pe gesepeu'. daca suspendarea expira in weekendul meciului iar suarez nu are voie sa se antreneze cu nici o echipa, cum mama ma-sii sa poata juca contra realului?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează