INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Veste neașteptată pentru fanii tunari: ce au decis conducătorii lui Arsenal în privința lui Wenger!

Suporterii lui Arsenal:
Suporterii lui Arsenal: "Wenger out" // FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2017 00:00

Arsène Wenger ar rămâne și sezonul viitor la Arsenal! "A acceptat încă un an de contract", a dezvăluit ieri Sunday Express.

Nori negri la Arsenal. Echipa e în colaps, eliminată din Champions după 2-10 cu Bayern și locul 6 în Premier cu patru eșecuri în ultimele cinci meciuri, iar fanii londonezi nu ratează nicio ocazie să protesteze. Cerându-le să plece și managerului Arsène Wenger, și proprietarului american Stan Kroenke.

Sâmbătă, la conferința ce a urmat dezastrului cu West Brom, 1-3, Wenger a declarat: "Am luat decizia. O veți afla cât de curând".

Suporterii și-au făcut speranțe, cei care-l vor departe de Emirates se așteaptă ca francezul să-și ia adio de la club. Dar s-ar putea să aibă o mare surpriză.

Potrivit Sunday Express, Arsène nu se va despărți de Arsenal. Nu pe 30 iunie 2017, când i se încheie actualul contract.

Kroenke i-a propus încă două sezoane, și managerul în vârstă de 67 de ani l-ar fi anunțat că acceptă să semneze pentru un an. Urmând să renunțe în 2018.

"Wenger e un nebun după fotbal. Va rămâne în istorie drept cel mai mare manager al lui Arsenal. A fost fantastic și ar vrea să mai continue cinci, șase ani"
Tony Pulis, manager West Brom

"Dacă aș fi președintele lui Arsenal, l-aș numi manager pe Thierry Henry. «Tunarii» au nevoie de un om care să cunoască totul în club"
Jamie Redknapp, ex-internațional englez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  20 Martie 2017, 10:13

Proprietarul echipei stie cel mai bine de ce a fost, este si poate fi bun Arsene.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează