INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Vestea așteptată de toată lumea! Totti a decis ce va face din vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 18:19

După un sezon plin de tensiune, Francesco Totti a ajuns la o înțelegere cu șefii clubului AS Roma și își va prelungi contractul scadent la finalul acestui sezon.

Oficialii clubului și antrenorul Luciano Spaletti au insistat să îi ofere o funcție în staff-ul echipei, însă Totti își dorea să continue cariera de jucător cel puțin încă un an. Deși a fost ținut mai mult pe bancă, ultimele sale evoluții i-au convins pe cei de la Roma că merită să mai mizeze încă un an pe el.

James Pallotta, propietarul Romei, și-a dat deja acordul pentru încă un an de contract cu Totti, scrie gazzetta.it.

În plus, suporterii romani au mai primit o veste bună: oficialii echipei sunt aproape de a perfecta transferul lui Martin Caceres, fundaș de 29 de ani de la Juventus, aflat și el pe final de contract cu echipa campioană a Italiei.

4 goluri și 3 assisturia reușit Totti în cele 10 partide disputate în acest sezon în Serie A. În majoritatea a prins, însă, doar câteva minute pe teren.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează