INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR

Veşti bune pentru Mircea Lucescu » Puyol out. Şi Messi?

Messi a jucat în toate cele 8 partide din Ligă, marcînd tot atîtea goluri
Foto: Reuters
Messi a jucat în toate cele 8 partide din Ligă, marcînd tot atîtea goluri Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 20:44

Atacantul Barcelonei are dureri persistente la aductori şi e incert pentru duelul de miercuri cu "minerii", în turul "sferturilor" Ligii

Mircea Lucescu a primit informaţii importante. Miercurea viitoare, în turul cu Şahtior din "sferturile" Champions League, FC Barcelona nu poate conta pe căpitanul Carles Puyol şi, posibil, nici pe Lionel Messi. Ambii sînt accidentaţi.

Fotbalistul anului 2010 e chinuit de dureri la aductorii piciorului drept de mai multe săptămîni. "I-am aplicat un tratament obişnuit, care nu a avut efect", a precizat medicul "naţionalei" Argentinei. Acesta a şi decis ca Lionel să nu joace în testul de marţi cu Costa Rica (0-0), explicînd că jucătorul este foarte extenuat din cauza programului prea solicitant. Ba, "dacă Leo nu se opreşte pentru a se odihni, se va rupe. E o minune că nu s-a accidentat serios pînă acum".

Alarmată, Barca a cerut detalii. Aşa s-a aflat că Messi avea şi ieri probleme, ceea ce-l face incert pentru duelul cu "minerii". Sîmbătă, la Villarreal, ar lipsi cert. Situaţia va fi evaluată azi, jucătorul fiind aşteptat să revină aseară în Spania.

În schimb, Puyol nu are nici o şansă să fie pe "Camp Nou". Fundaşul spaniol nu joacă de două luni din cauza durerilor la genunchiul stîng şi se pregăteşte doar limitat, fără minge.

50.000 de dolari a costat federaţia argentiniană din pricina absenţei lui Messi în testul din Costa Rica

"Lucescu şi modelul Barca"
Presa catalană acordă mare importanţă meciului Barcelonei cu Şahtior. Aproape zilnic sînt texte despre trupa lui Lucescu. Ieri, de pildă, "Sport" a titrat: "Lucescu s-a fixat pe modelul Barca", precizînd că ucrainenii au acelaşi stil de joc, dar şi aceeaşi strategie la transferuri. "El Mundo Deportivo" s-a axat pe "Afacerea numită Şahtior", care "a ştiut să cumpere, dar şi să vîndă bine jucători".


Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
myke82
myke82  •  31 Martie 2011, 08:49

Sunt curios cum va arata Barca pe teren fara Messi. Desi cred ca vor trece oricum de Sahtior, va fi un meci destul de greu pt Barca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează