INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - STEAUA, JOI, 18:00

Vești bune pentru Steaua » Atacul lui Villarreal suferă groaznic

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 22:06

Villarreal s-a deplasat astăzi pentru meciul cu Leganes, însă "Submarinul Galben" n-a marcat și partida s-a terminat la egalitate, 0-0.

Viitoarea adversară a Stelei din grupele Europa League a folosit cel mai bun "11" în meciul contra ocupantei locului 15 în La Liga. Villarreal e pe poziția a 5-a, cu 23 de puncte.

Cel mai bun marcator al lui Villarreal în acest sezon din La Liga este Sansone, care a înscris de 5 ori.

Primul 11 al lui Villarreal: Asenjo - M. Gaspar, Musacchio, Ruiz, Costa - Castillejo, Trigueros, Hernandez Cascante, Soriano - Pato, Sansone

Meciul dintre Villarreal și Steaua se va juca joi, de la ora 18:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe Pro tv, Dolcesport și liveTEXT pe GSP.ro.

CLASAMENT

1. Osmanlispor 7p 8:7
2. Villarreal 6p 7:7
3. FC Zurich 6p 5:5
4. Steaua 6p 4:5

Au mai rămas de jucat: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  04 Decembrie 2016, 08:14

Ce varza sunteti domnilor ziaristi. Villareal chiar a jucat cu o echipa de rezerve odihnind titulari ptr meciul decisiv cu FCSB. Chiar au fost criticati ptr asta in Spania ptr ca ,au pus liga in plan secund si aveau o posibilitate foarte buna sa urce in clasament.

poison
poison  •  04 Decembrie 2016, 08:10

Cine e penibilul care a scris articolul? Tu esti jurnalist mah?? Vesti bune pentru steaua - atacantul lui villareal sufera groaznic??!?? ***?? Esti normal la cap? Am ajuns sa ne bucuram cand altii sufera? Asa vezi tu jurnalismul? Sau in mintea ta mica, fiindca atacantul celor de la Villareal probabil nu va juca, deja au crescut considerabil sansele fcsb-ului si asta ti s-a parut tie vestea cea buna?? Esti grav nescolit, esti foarte slab, nu ai ce cauta in presa! Fugi!!! Niciodata suferinta unui om nu poate fi bucurie pentru alti oameni, ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close