INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Veşti proaste pentru Pippo Inzaghi » AC Milan a pierdut doi titulari înaintea derby-ului cu Juventus!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 15:08

După un start de sezon excelent, cu două victorii în primele două etape, AC Milan s-a instalat pe primul loc în Serie A, dar victoria de duminică împotriva Parmei, scor 5-4, a fost obţinută cu multe sacrificii.

Doi dintre titularii din ultimul meci, portarul Diego Lopez şi fundaşul Alex, s-au accidentat şi vor lipsi la meciul din etapa următoare, împotriva celor de la Juventus. Pe lînga cei doi, antrenorul nu se va putea nici pe mijlocaşul Riccardo Saponara, informează Gazzetta Dello Sport.

Din primele informaţii, portarul spaniol este suspect de leziune la bicepsul femural drept, iar în urmatoarele săptamîni va primi un diagnostic oficial.

Fundaşul brazilian Alex are probleme la coapsa dreaptă şi nu este apt 100% pentru meciul de sîmbătă. Acesta va efectua mai multe teste în următoarele zile pentru a vedea daca poate juca împotriva lui Juventus.

Inzaghi nu va putea conta nici pe serviciile mijlocaşului Riccardo Saponara. Acesta a suferit o accidentare la ligamentul colateral al genunchiului stîng şi urmează să fie operat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
iosonoforte
iosonoforte  •  16 Septembrie 2014, 17:45

ati uitat de bonera :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează