INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER

Vezi pe ce se duc banii lui Rooney!

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Soţia, Coleen, a purtat în sejurul din Dubai costume de baie în valoare totală de 1.041 de euro.

E clar de ce a insistat Wayne Rooney pentru o mărire substanţială de salariu la Manchester United. Disperat să-şi recîştige soţia, pe care a înşelat-o în timp ce era gravidă, Wayne a băgat mîna adînc în buzunar. I-a cumpărat lui Coleen cîte-un costum de baie pentru aproape fiecare dintre cele 6 zile ale sejurului din Dubai.

Cît a costat toată "afacerea"? Un costum marca Missoni (foto 1) face 322 de euro. Unul de la Vix, negru complet (foto 2), costă 190 de euro. Iar dacă are margini colorate (foto 3) adăugaţi 17 euro. În fine, ultimul dintre cele etalate de Coleen în Dubai (foto 4), tot Missoni, înseamnă încă 322 de euro. Total: 1041 euro. Cum doamna Rooney e deja la a 3-a ieşire la mare în acest an, înseamnă 3.123 de euro.  

Cassano concediat că şi-a înjurat patronul!
Antonio Cassano a făcut-o iarăşi lată. Puştiul rebel al fotbalului italian a ajuns la 28 de ani, dar nu s-a potolit. Nici la Sampdoria. După ce în sezonul trecut s-a certat cu antrenorul Del Neri, marţi a comis-o grav. A reuşit să-l înfurie pe patronul Riccardo Garrone, refuzînd invitaţia acestuia la restaurant pentru a primi trofeul "Rete d'Argento", acordat celui mai bun jucător al genovezilor în campionatul precedent. Ba chiar s-a enervat şi l-a insultat! Garrone nu l-a iertat. L-a suspendat şi ieri l-a dat afară pe Cassano, reziliindu-i unilateral contractul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nicolinho
nicolinho  •  31 Octombrie 2010, 12:02

cu 1000 de euro sterge copii la fund.

legoolas
legoolas  •  31 Octombrie 2010, 10:29

Va dati seama ? La cati bani ia Rooney pe zi,1041 de euro sunt o nimica toata... Ce vreti sa faca? sa vina in dragonu rosu sa isi ia toale ?!

adymafia
adymafia  •  31 Octombrie 2010, 09:13

drum liber spre JUVE pt cassano;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează