INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

”Viciu” de 122.000 euro » Antrenorul Romei a fost sancţionat fiindcă vorbeşte la celular în timpul meciurilor

Roma l-a adus pe Garcia de la Lille // Foto: Reuters
Roma l-a adus pe Garcia de la Lille // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 21:55

Acesta e cuantumul amenzilor plătite de clubul italian, din 2013, în contul lui Rudi Garcia.

Regulamentul e clar. "În timpul unui meci este interzisă utilizarea sistemelor de comunicare electronică între jucători, între aceştia şi stafful tehnic sau între membrii staffului tehnic".

Antrenorul Romei, Rudi Garcia, ştie paragraful pe de rost, dar îl încalcă ori de cîte ori simte nevoia să-i ceară părerea secundului Frederic Bompart, aflat în tribună. Iar Roma îi plăteşte amenzile. În total, 122.000 euro de cînd i-a preluat pe capitolini, în 2013.

Sezonul trecut, Garcia a fost prins vorbind pe "mobil" în 6 rînduri. Acum a călcat pe bec de 5 ori în 11 etape, iar clubul a vărsat în contul federaţiei 52.000 de euro. Pînă cînd? Pînă într-o bună zi, cînd federaţia îl va expedia şi pe el în tribună.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează