INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Mesajul unui viitor campion cu Napoli: „Pentru Luciano Spalletti sunt ca o dinamită. Am 5 metri avantaj în dueluri cu orice fundaș”

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 17:00 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 17:01

Victor Osimhen (24 de ani) a dezvăluit, într-un interviu în cotidianul L'Equipe, cum l-a schimbat și cum l-a motivat antrenorul lui Napoli, Luciano Spalletti: „Creșterea mea a fost exponențială, am lucrat intens”.

Atacantul nigerian Victor Osimhen a explicat cum a ajuns să fie în acest sezon golgheterul detașat al Seriei A, cu 21 de reușite, la șapte distanță de următorul clasat, Lautaro Martinez, și să fie un permanent coșmar pentru defensivele adverse. 

  • Osimhen a fost transferat de la Lille în 2020 pentru 75 de milioane de euro și acum valorează, conform Transfermarkt, 100 de milioane. 
  • Din toamna lui 2020 a jucat în 94 de meciuri pentru Napoli și a reușit 53 de goluri și 14 assisturi.
Sabin Ilie, dezvăluiri șocante: „Am pierdut 600.000 de dolari în două luni și jumătate”
DEZVĂLUIRI
Sabin Ilie, dezvăluiri șocante: „Am pierdut 600.000 de dolari în două luni și jumătate”

„Luciano Spalletti mi-a cerut mereu să fiu exploziv, ca o dinamită”

„Luciano Spalletti mi-a cerut mereu să fiu exploziv, ca o dinamită. A fost făcută o evaluare asupra alergării mele, asupra distanțelor pe care trebuie să le mențin față de apărători, cum să-mi exploatez cel mai bine caracteristicile și cum trebuie să reacționez atunci când mi se oferă assisturi.

Sunt cinci metri pe care eu pot să îi acopăr mai repede decât alții, e un avantaj foarte mare. Eu trebuie să îmi creez acel avantaj pentru a ataca imediat, a crea spațiu sau a-l lansa, de exemplu, pe Kvarațhelia”.

Victor Osimhen, mulțumiri și pentru Gennaro Gattuso, fostul tehnician de la Napoli: „Îi datorez mult uman”

Datorită și golurilor sale, lo scudetto e tot mai aproape de Napoli și atingerea acestui obiectiv este așteptată cu mare nerăbdare de fostul vârf al lui Lille: „Vreau să câștig acest titu, pentru a vedea bucuria pe chipul supiorterilor noștri, abia aștept să iau parte la sărbătoarea care se pregătește. Va fi emoționant și sunt curios să văd ce vor organiza napoletanii!”. 

Victor nu l-a uitat nici pe fostul tehnician al azzurrilor, Gennaro Gattuso: „Îi datorez mult și lui din punct de vedere uman, pentru că a lucrat mult cu mine la motivare și la valorizarea autostimei. M-a ajutat să mă integrez în fotbalul italian, a fost important în a pune primul în valoare calitățile mele”.

Citește și alte știri despre Serie A: 

De Laurentiis, patronul lui Napoli, șochează: „Am refuzat o ofertă de 2,5 miliarde de euro”

Jose Mourinho, ofertă de 120 de milioane de euro pentru două sezoane » Poate alege între 3 variante

Romelu Lukaku, eliminat fiindcă le-a răspuns fanilor rasiști ai lui Juventus » Simone Inzaghi îl apără: „Gestul a fost înțeles greșit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează