INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARMA - AS ROMA 1-2

Victorie murdară pentru AS Roma?

Francesco Totti, Totti, AS Roma
Francesco Totti, Totti, AS Roma

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Căpitanul Romei, Francesco Totti, e acuzat de parmegiani că a făcut henţ în faza din care a deschis scorul.

Roma nu se lasă. Înfrîngerea suferită etapa trecută în faţa Sampdoriei (1-2) a fost o lovitură cruntă, dar şi reacţia a venit prompt: 2-1, sîmbătă, în deplasarea de la Parma. Iar căpitanul Francesco Totti o avertizează pe contracandidata la titlu Inter: "Nu vă faceţi iluzii. Vom lupta pînă la sfîrşit".

Asupra triumfului giallorossilor pe "Ennio Tardini" planează însă suspiciuni. Directorul general al gazdelor, Leonardi, tremura de furie la conferinţa de presă: "Pe teren a fost o singură echipă, Parma. Meritam victoria. Chiar şi egalul ar fi fost prea puţin. Întrebaţi-vă voi de ce s-a terminat aşa!".

Leonardi are în vedere faza din care Totti a deschis scorul şi pretinde că atacantul oaspeţilor ar fi preluat balonul cu mîna înainte de a-l expedia în plasă. "Eu cu mîna? În nici un caz! Golul a fost regulamentar", se apără căpitanul Romei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează