INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TORINO - AS ROMA 3-1

VIDEO 250 de goluri la 40 de ani! Totti și-a oferit cadoul perfect: a marcat singurul gol al Romei cu Torino, 1-3

Totti, infailibil de la punctul cu var, înscrie al doilea gol al sezonului, fiind aplaudat de tot stadionul // FOTO Guliver/GettyImages
Totti, infailibil de la punctul cu var, înscrie al doilea gol al sezonului, fiind aplaudat de tot stadionul // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Totti nu și-a mai salvat echipa, însă căpitanul și-a dăruit o reușită jubiliară cu două zile înainte să schimbe prefixul. Rivala de joi a Astrei din EL a cedat la Torino după 26 de ani.

"Dacă aș putea, i-aș face cadou Mașina Timpului, din filmul «Înapoi în viitor». Astfel Totti ar avea de ales între a ne încânta cu magiile sale din trecut sau a-și urma drumul mai departe în carieră".

Declarația îi aparține lui Luciano Spalletti, care va fi mâine printre cei 400 de invitați ai căpitanului legendar al Romei la a 40-a aniversare.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

De voie, de nevoie, antrenorul i-a oferit lui "Er Pupone" șansa de a-și face singur un cadou cu Torino. Și nu a greșit de la 11 metri. Golul 250 în Serie A!

69% posesie și 13 cornere

Păcat pentru Francesco, introdus la pauză, la 0-2, că reușita jubiliară a coincis cu unica de ieri a capitolinilor. Adversara de joi a Astrei din grupele EL a dominat copios, având 69% posesie și 13 cornere. Degeaba.

Trupa granata a surprins-o pe contraatac și a speculat erorile fragilei apărări giallorossa. 9 șuturi a avut de parat Szczesny, inclusiv penaltyul făcut de Bruno Peres.

Polonezul, salvat o dată de bară, a căutat însă de 3 ori mingea în plasă, învins de Belotti și Iago Falque (2). Pe atac, Dzeko a pierdut duelul cu Hart, fostul său coleg de la Man. City, ce i-a scos absolut tot!

6goluri și 5 pase decisive a dat Totti în ultimele 13 partide jucate (385 de minute) pentru Roma

24de goluri îl separă pe căpitanul giallorosso de liderul all-time al marcatorilor din Serie A, Silvio Piola

NAPOLI - CHIEVO 2-0: Hamsik, golul 100 în azzurro

Vicecampioana Italiei se menține la un punct în spatele liderului Juventus, după 2-0 cu Chievo. A fost a 9-a victorie la rând pe San Paolo în Serie A, record egalat după 26 de ani! Una la care a contribuit și Hamsik.

Căpitanul azzurrilor a închis tabela puțin înaintea pauzei: preluare cu dreptul, sut cu stângul fără speranțe pentru Sorrentino. Golul 100 la Napoli în toate competițiile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează