INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO 3.000 de guatemalezi au manifestat pentru a cere vizita Realului

Guatemalezii sînt foarte hotărîți să-i vadă pe viu pe Cristiano Ronaldo, Kaka și celelelate vedete de la Real
Guatemalezii sînt foarte hotărîți să-i vadă pe viu pe Cristiano Ronaldo, Kaka și celelelate vedete de la Real

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 14:25

Scenă incredibilă petrecută în Piaţa Obeliscului din Ciudad de Guatemala. Potrivit ”As”, peste 3.000 de guatemalezi s-au strîns în centrul capitalei pentru o manifestaţie. Nu ca să protesteze contra guvernanţilor, ci ca să ceară, nici mai mult, nici mai puţin, ca Real să vină în ţara lor pentru disputarea unui meci amical.

Vezi mai jos un video cu demonstraţia fanilor guatemalezi

 Patru ore a durat acţiunea de duminică, într-o campanie promovată în presă şi pe reţelele de socializare. A avut şi nume, ” Guatemala Hala al Madrid”, inspirat după titlul imnului clubului spaniol, ”Hala Madrid”. Ideea aparţine unor impresari locali, care încearcă să convingă Realul să includă Guatemala  în planurile lor din sezonul viitor. Prezenţa masivă a suporterilor, inclusiv a celor din fan-clubul Real, ”Pena Leyenda Blanca”, e un prim mesaj către Ronaldo şi compania prin care li se arată cît sînt de doriţi în ţara sud-americană. Manifestaţia va beneficia şi de un clip cu cele întîmplate.

Realului i s-a prezentat deja o propunere oficială, condiţiile fiind dezvăluite într-o conferinţă de presă. Gruparea ”blanco” urmează să ofere un răspuns în zilele următoare. Ar fi a doua sa vizită în Guatemala: prima a fost pe 20 august 1961, 4-0 în partida cu Comunicaciones.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
scandal1
scandal1  •  16 Ianuarie 2012, 16:52
Postat de sorin1505 pe 16 Ianuarie 2012, 15:24

Mai multi ca la marea noastra revolutie:)))))

Stii macar ce e aia revolutie? Daca ar incepe revolutia ti-ar fii frica sa mai stai si in casa,asa ca roaga-te sa plece basescu de buna voie,pentru ca altfel va fii un iad in romania.

sorin1505
sorin1505  •  16 Ianuarie 2012, 15:24

Mai multi ca la marea noastra revolutie:)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează