INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

VIDEO A intrat peste ei în vestiar?! Scandalul OFK - Steaua Roșie 2-6 continuă. Meci trucat? S-a deschis anchetă la Belgrad!

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2015 00:00

La pauză, cînd scorul era 2-0 pentru OFK, directorul general al roș-albilor a pătruns în cabina gazdelor, urlînd: "Hei, ce credeți că faceți? Opriți-vă!"

"Fotbalul sîrb a devenit o sursă fără sfîrșit de prostie. Și o mare tragedie, în același timp. Gustul amar nu mai dispare odată!". Ivan Golac, 65 de ani, fost internațional plav, jucător și antrenor la Partizan, nu-și ascunde dezamăgirea după scandalul din prima etapă.

Duminică, OFK a avut 2-0 la pauză cu Steaua Roșie. Apoi, dintr-o dată, gazdele s-au predat fără luptă. În 11 minute, au primit 4 goluri: 2-4. Stoperul Planici a gafat și a faultat în careu în poziție de ultim apărător, provocînd un penalty și fiind eliminat. S-a terminat 2-6.

" Blat la pariuri. 1 pauză, 2 final", s-a spus la Belgrad, iar federația a deschis o anchetă. Dar s-a mai aflat ceva. Directorul general al Stelei Roșii, Zvezdan Terzici, ar fi intrat tunînd și fulgerînd în vestiarul adversarilor: "Hei, ce credeți că faceți? Opriți-vă!". Și jucătorii lui OFK s-ar fi dat la o parte.

"Ați văzut jocul lui OFK în repriza a doua? Nonfotbal! Aștept reacția autorităților. Ce s-a întîmplat acolo e caz penal!"
Milorad Vucelici, vicepreședinte Partizan

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fcu1948
fcu1948  •  25 Iulie 2015, 10:47

OFK Belgrad joacă în tricouri cu dungi verticale albastru-albe produse de Joma, au denumirea compusă din 3 litere + numele orașului și se pare că sunt mari blatiști. Orice asemănare cu cealaltă blatistă ce joacă în echipament Joma albastru-alb, este din Craiova și are numele alcătuit din 3 litere (csu) este ........ pur întâmplătoare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close