INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - NAPOLI 2-0

VIDEO Abandon pentru inferioritate » Napoli s-a resemnat după al doilea eșec la rând ”afară”, 0-2 cu Inter, predând titlul lui Juve

Articol de - Publicat luni, 18 aprilie 2016 00:00

Napoli n-a putut rezista ritmului inuman impus de Juve și, forțată de calendar să joace înaintea liderului, a capotat iar în deplasare.

După 1-3 la Udine, trupa lui Sarri s-a predat sâmbătă și cu Inter (0-2), de data asta fără Higuain, și i-a permis liderului Juventus să evadeze la 9 puncte!

Click aici pentru VIDEO!

Gol din ofsaid

E adevărat, a contat c-a pornit pe "Meazza" cu handicap și frustrare, golul lui Icardi din minutul 4 fiind viciat de ofsaidul în care argentinianul primise pasa lui Medel. Fără golgeter, suspendat, Napoli a fost dominată fizic de nerazzurri, deși a avut posesia, și n-a găsit riposta. Iar de la 0-2 la pauză (Brozovici, assist Icardi) era foarte greu să mai revină. Acum preocuparea rămâne să își păstreze locul doi, cu acces direct în grupele Ligii, pentru că Roma s-a apropiat la 4 puncte.

Defilarea continuă

Campioana, vechea și implacabil noua, nu s-a îndurat nici de Palermo (4-0). A 22-a victorie în ultimele 23 de etape și a șaptea consecutivă pentru Juve a purtat amprenta lui Khedira, Pogba, Cuadrado și Padoin, într-un duel dezechilibrat, în care Dybala a reintrat după accidentare.

14 punctedin 27 posibile a obținut Napoli în ultimele 9 etape, în care Juventus a acumulat 25

15 goluria dat Icardi în acest campionat. Atacantul lui Inter are jumătate din golurile lui Higuain

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează