INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - AC MILAN 2-1

VIDEO AC Milan, trădată de apărare în meciul cu Valencia, 1-2 » Debut nefericit pentru Diego Lopez: un gol de la 40 de metri şi unul la colţul scurt!

foto: as.com
foto: as.com

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 10:33

AC Milan a pierdut aseară, scor 1-2, în faţa Valenciei, într-un meci amical disputat cu casa închisă pe Mestalla. Fără Mario Balotelli, Adil Rami, De Jong, De Sciglio şi Montolivo, băieţii lui Pippo Inzaghi nu au reuşit să ţină piept spaniolilor.

Defensiva i-a dat mari bătăi de cap tehnicianului italian. Nici Diego Lopez, portarul venit în această vară de la Real Madrid, nu a avut o prestaţie tocmai bună. Paco Alcacer a interceptat o minge, după o greşeală a lui Zapata, şi l-a ridiculizat pe Diego Lopez, prins ieşit din poartă, cu un şut de la aproximativ 40 de metri ('18).


Italienii n-au rămas fără replică, restabilind egalitatea prin Honda ('28), cu un gol superb din lovitură liberă. 

Rodrigo a închis tabela ('39), cu un şut pe colţul scurt al porţii lui Diego Lopez. El Shaarawy putea egala după acţiunea lui Abate, însă finalizarea sa a fost slabă.

Echipele de start:
VALENCIA:
Diego Alves (Yoel '58) - Vezo (Mustafi '58), Barragan, Otamendi, Gaya (Orban '58) - Piatti (Feghouli '53), Javi Fuego, Parejo (Roberto '81), Andre Gomes (Guardado '81) - Rodrigo (Gil '81), Alcacer (De Paul '53)

AC MILAN:
Diego Lopez - Abate (Mexes '82), Bonera, Zapata (Alex '60), Albertazzi (Armero '70) - Poli (Mastalli '82), Cristante, Muntari (Essien '70) - Honda, Pazzini (Menez '60), El Shaarawy

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
equillibru
equillibru  •  18 August 2014, 12:46
Postat de gabynho08 pe 18 August 2014, 12:20

Pare a fi un nou sezon pierdut pentru Milan,dupa unul sacrificat cu Seedorf si Allegri demis mult prea tarziu,acum,au fost transferati Menez,care nu e de pretentiile si asteptarile fanilor milanezi iar portar putea fi adus Valdes,insa,deocamdata e accidentat.

Valdes are pretentii salariale pe care Milanul nu i le poate satisface. Societatea acum se chinuie cum poate pe piata transferurilor pentru ca nu au bani,de asta si cauta numai jucatori liberi de contract. Taarabt nu a fost cumparat de la QPR pentru ca e prea "scump",la 3.5 mil. de euro si tu crezi ca si-l permiteau pe Valdes ?

pma77
pma77  •  18 August 2014, 12:40

bine ca a plecat urangutanul de lopez de la real ca sa joace legenda casilias!

gabynho08
gabynho08  •  18 August 2014, 12:20

Pare a fi un nou sezon pierdut pentru Milan,dupa unul sacrificat cu Seedorf si Allegri demis mult prea tarziu,acum,au fost transferati Menez,care nu e de pretentiile si asteptarile fanilor milanezi iar portar putea fi adus Valdes,insa,deocamdata e accidentat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează