INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - ARSENAL 1-1

VIDEO Air Giroud » Francezul i-a stricat ziua lui Mourinho: United și Arsenal și-au împărțit punctele, 1-1

Giroud, numărul 12, egalează pentru Arsenal pe Old Trafford
Giroud, numărul 12, egalează pentru Arsenal pe Old Trafford

Articol de - Publicat duminica, 20 noiembrie 2016 00:00

Francezul i-a stricat ziua lui Mourinho cu golul din minutul 89 și le-a adus ”tunarilor” un punct nemeritat.

"Suntem cea mai ghinionistă echipă din Premier League", a izbucnit Jose Mourinho la final. Managerul lui Man. United nu putea accepta că a scăpat din mână o victorie pe care o bifase deja în minte.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Era minutul 89, United avea 1-0 pe tabelă și toate motivele să creadă că va conserva avantajul până la fluierul final. Așa de modestă fusese replica lui Arsenal până atunci.

E și vina lui Jose

Însă fotbalul e plin de neprevăzut. Și a picat centrarea perfectă a lui Oxlade-Chamberlain, în mijlocul careului mancunian. Iar francezul Giroud, introdus în minutul 73, a plutit peste toți fundașii adverși, expediind balonul în plasă, cu capul: 1-1.

Dar e și vina lui United că s-a terminat așa. Până la golul lui Mata (69) a irosit câteva bune ocazii, iar după n-a forțat pentru a-și dubla avantajul.

Greu de dat

Mourinho ar fi vrut un penalty în minutul 35, când Monreal i-a pus o mână în față lui Valencia, scăpat spre poarta lui Cech. Ecuadorianul a căzut imediat, însă "centralul" Andre Marriner n-a arătat punctul cu var. Și nimeni, în afara lui Jose, n-are ce să-i reproșeze. Un asemenea penalty era greu de dat.

"Am o părere bună despre Marriner. E genul de arbitru care dacă greșește împotriva echipei mele n-o face cu intenție. Nu ține să fie vedeta meciului"
Jose Mourinho, manager Man. United

"Mă simt de parcă am fi pierdut. Asta e senzația pe care o ai când meciul e în mâna ta, iar portarul De Gea e în vacanță"
Jose Mourinho, manager Man. United

"Astăzi am arătat prea puțin stil și mult oțel. N-am fost creativi ca altădată. Dar pentru cum am jucat în repriza secundă cred că merităm punctul câștigat"
Arsene Wenger, manager Arsenal

"Valencia nu e genul de jucător care cade ușor în careu. Și mai ales, fără motiv"
Juan Mata, mijlocaș Man. United

10goluri a marcat Giroud venind de pe bancă. Ultimele 7 șuturi pe poartă ale francezului au fost toate goluri

2007 era anul când Arsenal îi dăduse gol ultima oară unei echipe pregătite de Jose Mourinho

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează