INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA

VIDEO Alvaro Gonzalez vs. Messi: "Chiar crezi că vreau să te accidentez?" » Răspunsul argentinianului l-a surprins

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 10:13

Lionel Messi și Alvaro Gonzalez au avut ceva de împărțit la meciul retur din Cupa Regelui Spaniei. Căpitanul lui Espanyol a povestit tot dialogul pe care l-a avut cu starul Barcelonei.

Jucătorii lui Costel Gâlcă nu i-au menajat deloc pe adversari, iar de-a lungul partidei au existat mai multe momente tensionate.

"Leo mi-a reproșat anumite, eu aveam altele să-i reproșez. L-am întrebat dacă el crede că vreau să-l accidentez, mi-a răspuns că da. Mi-a zis că sînt slab, iar eu i-am zis că e pitic. Fiecare avea dreptate, am început să rîdem și lucrurile s-au oprit aici.

Nu e cazul să facem mare caz de ce s-a întîmplat. Ce se petrece pe teren rămîne acolo și asta e. Partea cea mai bună a acestor derby-uri este rivalitatea sănătoasă pe care o avem", a spus Gonzalez conform sport.es.

Barcelona a eliminat-o pe Espanyol după 4-1 în tur și 2-0 în retur și va juca în sferturi contra lui Athletic Bilbao.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  17 Ianuarie 2016, 11:07

CE NU INTELEG FOTBALISTI E CAZUL LUI NESU NU VREI SA L ACCIDENTEZI DAR NU POTI STII CE SE POATE INTAMPLA NICI PE NESU NU A VRUT DAR VEDETI CE S A INTAMPLAT GANDITI VA CE SE PUTEA INTAMPLA CAND PORTARUL LA CALCAT PE MESSI OARE VOI CHIAR NU REALIZATI CA PUTETI SA VA NENOROCITI PE VIATA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close