INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Aproape de tragedie » A rămas inconștient pe gazon după ce a fost lovit în cap de un coleg

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de - Publicat marti, 29 august 2017 10:48

Argentinianul Lucas Pratto de la Sao Paulo, pus la pământ de un coechipier în timpul meciului cu Palmeiras (2-4), și-a revenit după 30 de secunde, fiind luat cu salvarea și transportat de urgență la spital. Miercuri va relua antrenamentele. 

O jumătate de minut, Lucas Pratto nu a mai respirat. A rămas nemișcat pe gazon, înghețat, întins pe spate, cu ochii deschiși și privirea fixă. Intervenția rapidă a jucătorilor și medicilor l-a salvat pe atacantul în vârstă de 29 de ani.

În minutul 22 al meciului Palmeiras - São Paulo (4-2), Pratto, retras în defensivă la o nouă șarjă a gazdelor, a respins mingea, dar o clipă mai târziu a fost lovit în tâmplă cu genunchiul. De un coechipier, Hernanes, fost mijlocaș la Juventus, Inter și Lazio.

Șocul a fost atât de dur, încât atacantul argentinian de 29 de ani și-a pierdut cunoștința instantaneu. Dar colegii săi l-au întors într-o parte, pentru a nu-și înghiți limba, chiar înainte de a veni doctorii, apoi fotbaliștii paulista au culcat la pământ reclamele de la marginea terenului pentru a face loc ambulanței.

Pratto a avut noroc. Și-a revenit și, la spital, a trecut toate examenele. A fost externat și mâine va putea relua pregătirea

6.000.000 €i-a plătit São Paulo lui Atlético Mineiro în ianuarie pentru 50% din drepturile federative ale lui Pratto, urmând să achite în acest an încă 6 milioane

"Au fost momente foarte dificile pentru mine, dar le-am depășit. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au alături, jucătorilor și fanilor lui São Paulo, dar și celor de la Palmeiras"Lucas Pratto, atacant São Paulo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează