INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Arbitrii proReal! » Echipa lui Jose a fost ajutată de fluieraşi să cîştige cu Mallorca

Acum sprintează Victor. Şi e un metru în terenul său
Acum sprintează Victor. Şi e un metru în terenul său

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 23:50

După ce Barcelonei i s-a refuzat un penalty etapa trecută, Madridul a fost ajutat să cîştige sîmbătă, la Mallorca.

Arbitrii vor parcă să sprijine Madridul să cucerească primul titlu în Spania după patru ani! Etapa precedentă, Turienzo Alvarez a închis ochii într-un moment în care Barcelona merita un penalty în prelungirile derbyului cu Espanol (1-1). Iar acum, ce eroare! Alt om în negru, Perez Montero, aflat la întîiul sezon în La Liga, a arbitrat pentru Real.

Sîmbătă, în minutul 58, cînd Victor Casadesus a scăpat singur cu Casillas şi a marcat golul de 2-0 pentru Mallorca, Perez Montero a spus "NU". Şi a anulat reuşita!

Explicaţia a fost uluitoare: ofsaid! "Cum să spui că Victor a fost în afara jocului? A plecat din propriul teren? Nu poate fi ofsaid!", a protestat antrenorul gazdelor, Joaquin Caparros. Iar Victor a mărturisit: "Uneori, îmi vine să iau o piatră şi să fac o nebunie". Nu a fost 2-0, ci 1-2, la final.

Vezi aici rezumatul meciului şi golul anulat Mallorcăi!

Foiţa lui Mou
În minutul 85, după golul de 1-2, Mourinho i-a dat lui Pepe noua tactică la marginea terenului.

De-abia marcase Callejon. Era 2-1 pentru Real. Imediat, Mourinho l-a chemat pe Pepe lîngă tuşă, în faţa băncii de rezerve. I-a dat o foiţă (foto), i-a explicat ceva jucătorului portuughez, care a reintrat pe teren cu hîrtia lui Mou.

Ce mesaj era transmis? După meci, antrenorul madrilenilor a explicat: "Aveam o bucată de hîrtie pregătită pentru eventualitatea în care reuşeam să înscriem golul doi. Scrisesem acolo că Benzema trebuie să treacă din nou pe partea dreaptă, iar Callejon să devină fundaş lateral". Pepe era doar intermediarul. Mourinho îşi alesese compatriotul să comunice mesajul coechipierilor.

Cu notiţele în geantă
În tenis, bileţelele cu însemnări sînt permise atîta vreme cît le ai asupra ta în momentul intrării pe teren. Este interzis să primeşti vreo indicaţie scrisă din partea oricui pe parcursul meciului. La o ediţie trecută a Australian Open, Serena Williams a fost la un pas să fie avertizată de un arbitru de scaun care nu ştia regula, cînd, într-o pauză între game-uri, îşi consulta foile scoase din geantă. Acestea, culmea!, conţineau citate din ultimul volum "Harry Potter", sursă de inspiraţie la momentul respectiv pentru americancă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
emyl80
emyl80  •  16 Ianuarie 2012, 18:23

Sunt curios unde vedeti voi golul anulat al lui Mallorsca in acest rezumat. Deja sunt mai mult decat indignat de aceste asa zise articole. m-am uitat la meci si intr-adevar a fost offside la golul lor. altceva nu pot comenta. macar nu ati fost in stare sa scrieti un articol cum trebuie... sa va fie rusine pentru ceea ce debitati in fiecare zi...

cainerosu76
cainerosu76  •  16 Ianuarie 2012, 12:17

Dar despre un gol care ar fi fost anulat si Realului cu Mallorca nu spune nimeni nimic? Sau poate trebuie sa scoatem in evidenta doar greselile pro Real.

injunghiatu
injunghiatu  •  16 Ianuarie 2012, 11:46

este perfect adevarat k Barcelona a fost privata de cateva ori in acest sezon de penalty-uri clare..luand un procentaj realistic al transformarii lor cu siguranta s-ar fi aflat pe primul lok..la fel de adevarat este k nu prea m-am uitat la meciurile Relaului si nu pot stii dak au avut si ei decizii nefavorabile..cel mai corect lukru ar fi introducerea probei video si in fotbal..asa ar fi totul transparent..dar ma intreb cand se va dori asta?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează