INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM 2-1

VIDEO Aroganțele lui Mourinho după ce United s-a calificat în finala Cupei Angliei: "De ce există atâta critică?"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 12:12

Jose Mourinho le-a răspuns ironic celor care-l contestă prin victoria cu Tottenham, 2-1, decisivă pentru calificarea în finala Cupei Angliei:"”Sezonul poate fi unul de succes dacă și terminăm Premier pe locul 2 și ajungem la 81 de puncte".

Man. United a revenit de la 0-1 pe Wembley și a reușit calificarea în finala Cupei Angliei, după 2-1 sâmbătă, cu Tottenham. Un nou prilej pentru Jose Mourinho să-și înțepe, ironic și arogant, contestatarii.

VIDEO cu golurile partidei Manchester United - Tottenham 2-1

"Va fi a patra finală jucată în 3 ani. Ar trebui să ne întrebăm de ce există atâta critică la noi toți? Putem încheia pe locul 2 campionatul dacă mai facem 6 puncte. Și ar fi un sezon de succes, dacă depășim și cota de 80 de puncte".

"Nu mai putem continua așa!"

Managerul portughez și-a continuat discursul pe aceeași linie, subliniind "performanța reușită în dueluri cu multe echipe fantastice, inaccesibilă echipei de câțiva ani, pe care o merităm. Dacă divizăm meciul în părți, am fost mai buni în majoritatea. Chiar când noi am condus și ei aveau posesia, controlul ne-a aparținut".

Cel mai distrus de eșec era Dele Alli, autorul golului londonezilor: "Vrem să cucerim trofee, avem echipă, dar nu putem continua așa, risipind șansele. N-ai voie să ai 1-0 și să te lași întors cu 2-1 de Manchester United!".

20 de calificări
în finală are United, o dată cu succesul cu Tottenham. A luat de 12 ori trofeul, ultima oară în 2016

8 eliminărisuccesive în faza semifinalelor Cupei Angliei a suferit Tottenham. Nu a mai câștigat trofeul de 27 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează