INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GABON - GUINEEA BISSAU 1-1

VIDEO Aubameyang nu-i de ajuns! ”Panterele” au ratat startul în Cupa Africii: 1-1 cu Guineea Bissau

Portarul Jonas Mendes a rezistat presiunii gaboneze, fiind învins doar de Aubameyang // Foto: Reuters
Portarul Jonas Mendes a rezistat presiunii gaboneze, fiind învins doar de Aubameyang // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 00:00

”Panterele” au ratat ieri startul competiției pe care-o găzduiesc. Golul căpitanului a fost anulat în ultimul minut de un fundaș din liga a treia portugheză.

Debutanta Guineea Bissau a reușit surpriza în uvertura Cupei Africii. A remizat cu Gabon (1-1) la Libreville, după un meci pe care gazdele pregătite de José Camacho l-au dominat 70 de minute.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Panterele"  au avut nevoie de mai mult de-o repriză să-și ordoneze jocul haotic și să dea gol. A făcut-o Aubameyang. Vedeta lui Dortmund a reluat din 6 metri mingea centrată de Bouanga (53).

Tot căpitanul gabonez putea să și dubleze diferența, însă voleul său de la 11 metri s-a dus peste "transversală". Oaspeții au presat în ultimul sfert de ceas, Toni Silva, Mendy și Nani ratând bune ocazii. A fost preludiul egalării reușite cu capul de Juary (90), fundaș din liga a 3-a portugheză.

3ediții consecutive ale Cupei Africii fuseseră începute de Gabon cu victorie (2010, 2012 și 2015)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează