INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEGUNDA DIVISION

VIDEO Barcelona are viitor frumos » Copilul minune al Croaţiei a marcat un eurogol pentru echipa a doua a catalanilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 17:34

Puştiul teribil al Croaţiei, Alen Halilovici, a marcat pentru cea de-a doua echipă a Barcelonei în victoria contra celor de la Girona, scor 1-0.
Halilovici, 18 ani, a plecat cu mingea din propria jumătate de teren, iar cînd a ajuns la 18 metri de poarta adversă a şutat puternic cu piciorul stîng, iar portarul a rămas simplu spectator.

Acesta a fost al doilea gol pe care l-a marcat Halilovici în acest sezon. Barcelona B ocupă poziţia a 12-a în eşalonul secund din Spania, în timp ce Girona este pe locul 2.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
danyun
danyun  •  07 Decembrie 2014, 18:32
Postat de irishjoe pe 07 Decembrie 2014, 17:31

si Bojan a fost cumparat de mic se pare ca Barzalona face trafic cu copii din foata iugoslavie ONU trebuie sa se sesizeze!

Prostule de serviciu care esti,Bojan e nascut in Spania,din tata sarb,fost fotbalist la OFK Belgrad,si mama din Spania.Si tatal lui Halilovic(nu Halilovici,cum scriu astia) a fost mare jucator de fotbal in fosta Iugoslavie!

ovydyusb
ovydyusb  •  07 Decembrie 2014, 17:50

??? pai si cati jucatori il ataca??? eu vad ca unul singur, si, si pe ala il evita din alergare... nu il dribleaza... daca era faza asta la noi in liga2 ziceam ca e blat...

irishjoe
irishjoe  •  07 Decembrie 2014, 17:31

si Bojan a fost cumparat de mic se pare ca Barzalona face trafic cu copii din foata iugoslavie ONU trebuie sa se sesizeze!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează