INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 5-1

VIDEO Barcelona cîştigă şi revine pe locul doi, după ce a fost condusă de Espanyol » Hattrick Lionel Messi!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 19:52

Barcelona a învins-o cu 5-1 pe Espanyol, după ce a fost condusă cu 1-0. Golurile lui Messi (3), Pique şi Pedro au adus gazdelor cele 3 puncte.

Espanyol a condus prin golul lui Garcia din minutul 13, însă Messi a dovedit încă o dată că este unul dintre cei mai buni jucători din lume şi a marcat un hattrick pentru Barcelona. Prima dată a înscris în minutul 45, iar "dubla" a reuşit-o 5 minute mai tîrziu, al treilea gol a fost cel care a decis scorul final, în minutul 81.

Gerard Pique şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor la trei minute după cel de-al doilea gol al lui Messi. Cu 13 minute înainte de final, Pedro a dus scorul la 4-1.

Barcelona ocupă locul doi în La Liga, cu 34 de puncte după 14 etape, la două lungimi în spatele liderului Real Madrid.

Vezi VIDEO cu golurile meciului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (29)
mvradulescu
mvradulescu  •  08 Decembrie 2014, 17:17
Postat de dani_val pe 08 Decembrie 2014, 10:49

Cu tot respectul, tu crezi ca Ronaldo are 23 de hatrick-uri inscrise cu 3 goluri consecutive? Deci, decat respect .

Presupun că și în cazul lui Ronaldo e aceeași situație. Dealtfel eu îl consider pe Messi un pic mai valoros decât atacantul Realului ! Am ridicat însă problema "aprecierii" numărului de hattrick-uri, considerând că cei ce le "numără" nu țin cont de toate condițiile necesare ca o triplă să fie "contabilizată" la acest gen de reușite ! Dealtfel, ca să reușești o triplă într-un meci, presupune că ești fără îndoială fotbalist cu valoare mare (ca să nu mai vorbim de cei ce "recidivează" frecvent, așa cum li se întâmplă celor doi) ! Se pare că motivul e simplu: în limba "romgleză", hattrick sună mai bine decât triplă !!!

zidane92
zidane92  •  08 Decembrie 2014, 12:56

E foarte bine ca si-a revenit echipa asta,ca daca ei nu sunt pe 2 cand ia Realul titlul nu are acelasi farmec!

dani_val
dani_val  •  08 Decembrie 2014, 10:49
Postat de mvradulescu pe 08 Decembrie 2014, 08:17

Cu tot respectul, d-le reporter, o triplă se numește hattrick numai când golurile sunt înscrise unul după altul, fără ca un coechipier , ori adversar să intercaleze vre-o reuşită ! Cu toată simpatia mea pentru Messi, cele trei goluri ale sale din acest meci, nu pot primi această denumire, așa cum poate fi considerată însă isprava lui Ronaldo din meciul cu Celta Vigo. Observ că gazetarii mai tineri, ori mai puțin documentați comit frecvent această eroare !!!

Cu tot respectul, tu crezi ca Ronaldo are 23 de hatrick-uri inscrise cu 3 goluri consecutive? Deci, decat respect .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează