INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALLORCA - BARCELONA 0-2

VIDEO Barcelona poate şi-n zece » Campioana a cîştigat la Mallorca, deşi a fost dezavantajată de arbitri

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 martie 2012 23:50

Catalanii au jucat ultimele 33 de minute în inferioritate, după ce arbitrul i-a dat al doilea galben lui Thiago pentru un presupus henţ


Barcelona nu poate fi oprită. Nici de adversari, nici de arbitri. A demonstrat-o aseară, la Mallorca, de unde s-a întors cu o victorie clară, 2-0, deşi, în minutul 57, "centralul" Ayza Gamez a lăsat-o pe nedrept în inferioritate.

Click aici pentru VIDEO!

Thiago Alcantara a lovit balonul cu pieptul, dar Gamez a considerat că l-a preluat cu mîna şi i-a arătat al doilea cartonaş galben, expediindu-l la cabine. Era doar 1-0, gol Alexis Sanchez (25), şi se anunţa un final de foc pentru catalani.

Un final pe care, însă, campioana Spaniei şi a Europei l-a rezolvat în stil de mare echipă. Nici măcar nu s-a simţit că e cu un om mai puţin pe teren. Iar în minutul 79, cînd a reluat în plasă balonul expediat în bară de Messi, Pique a spulberat şi ultima îndoială asupra victoriei. Pentru Barcelona a 7-lea la rînd în Primera şi a 4-a consecutivă în deplasare.


5 şuturi pe poartă au expediat jucătorii Barcelonei, dintre care două au fost goluri. Oaspeţii au avut şi o "transversală" (Sanchez)

58 la sută posesie a avut Barcelona în meciul de aseară de la Mallorca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Martie 2012, 23:29
Postat de b0gdan_88 pe 25 Martie 2012, 11:17

Ai văzut eliminarea ? Dacă da , atunci să taci...dacă nu, atunci nu te mai băga că musca în .....

Da, am vazut eliminarea,meritata, intentie clara de a juca balonul cu mana, duce mana spre minge, incearca sa faca stop... Iar MANA se numeste si zona de la cot la umar, nu trebuie neaparat sa folosesti degetele ca sa zici mana :)

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Martie 2012, 23:27
Postat de dunarea_albastra pe 25 Martie 2012, 12:41

"Pentru Barcelona a 7-lea la rînd în Primera şi a 4-a consecutivă în deplasare." Interesanta exprimare din partea unui gazetar. In opinia mea Barcelona este echipa care joaca cel mai frumos fotbal, iar Messi este un vrajitor al mingii, fatza de Ronaldo care este un fanfaron.

un fanfaron care marcheaza 1,1 goluri per meci la Madrid, fata de MARELE Messi care are la Barca 0.68 goluri per meci... un fanfaron care a iesit golgheter cu 40 goluri fata de MARELE Messi cu 31 :)) un fanfaron care a marcat deja 101 gouri in Primera in 92 de meciuri :)) un fanfaron care are 84 goluri marcate in Premiership :)) Pana una alta fanfaronul a demonstrat ca de cand a venit in Spania este mai bun ca marele Messi :))

dunarea_albastra
dunarea_albastra  •  25 Martie 2012, 12:41

"Pentru Barcelona a 7-lea la rînd în Primera şi a 4-a consecutivă în deplasare." Interesanta exprimare din partea unui gazetar. In opinia mea Barcelona este echipa care joaca cel mai frumos fotbal, iar Messi este un vrajitor al mingii, fatza de Ronaldo care este un fanfaron.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează