INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Bayern Munchen s-a calificat în sferturile de finală după ce a trecut de Wolfburg cu 1-0

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 11:16

Bayern Munchen a învins, marţi seară, pe teren propriu, pe VFL Wolsburg, în optimile de finală ale Cupei Germaniei, scor 1-0.

Formaţia bavareză, deţinătoare a trei din ultimele patru ediţii ale trofeului, a trecut de singura echipă care îi întrerupsese șirul de victorii din ultimii ani în competiţia internă.

VIDEO - VEZI REZUMATUL PARTIDEI

Echipa lui Carlo Ancelotti s-a calificat în sferturile de finală printr-un succes la limită. Singurul gol al partidei a fost marcat de Douglas Costa, şutul brazilianului fiind deviat de Luiz Gustavo în propria poartă în minutul 17.

Gazdele au dominat jocul pe toată durata lui, însă Yunus Malli a fost aproape de a egala situaţia pe tabelă fiind oprit în două rânduri de Manuel Neuer.

Cupa Germaniei a programat alte trei partide miercuri, în optimilie de finală. Hamburg SV a trecut cu 2-0 de Koln, Borussia Monchengladbach s-a calificat după o victorie cu 2-0 pe terenul divizionarei secunde Gretuer Furth.

Singurul meci care a avut nevoie de prelungiri s-a disputat pe terenul micuţei formaţii din liga a patra Astoria Walldorf. Gazdele au fost eliminate de Arminia Bielefeld la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar.

Ultimele patru optimi de finală sunt programate miercuri:

  • Lotte- Munchen 1860
  • Sandhausen- Schalke 04
  • Borussia Dortmund- Hertha Berlin
  • Hannover 96 - Eintracht Frankurt

surse: bbc.com, goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează