INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVORNO - SPEZIA 1-5

VIDEO Blat fără Goian? Mafia pariurilor s-ar fi implicat la Livorno - Spezia 1-5

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 21:14

Pe pagina de Facebook a site-ului francez Pronostiquer Pro, pariorii erau îndemnaţi să ia Spezia la cota 3.55 cu trei ore înaintea partidei la care românul a fost suspendat


Mafia pariurilor pare să mai fi dat un tun în Serie B italiană. Nu e cert, dar informaţiile parvenite din Franţa, derularea partidei şi rezultatul final lasă loc interpretărilor.

Vizat e meciul de luni seară al Speziei lui Dorin Goian, de la Livorno. Cu trei ore înaintea fluierului de start, pe pagina de Facebook a site-ului francez de pariuri "Pronostiquer Pro" a apărut următorul "mesaj urgent": "Pariaţi pe Spezia la cota 3.55. Livorno a oferit meciul cu complicitatea mafiei. Informaţia e absolut sigură!".

Fără Goian, suspendat, oaspeţii au cîştigat cu 5-1 la Livorno. O plimbare de voie, după cum o sugerează inclusiv scorul final, cu unele goluri de-a dreptul caraghioase, şi un nou caz pentru procurorii italieni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
drunk_driver
drunk_driver  •  11 Octombrie 2012, 10:07

Cica blat Livorno-Spezia :)))) LOLOLOLOLOLOL Curventus Torino face blaturi inca de la infiintare si nu-i vede nimeni :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează