INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO ”Braziliana” lui Douglas Costa naște controverse în tabăra lui Bayern » Robben: ”Ăsta-i circ!”. Pep: ”Așa-s brazilienii”

Nici doi
Nici doi "farmaciști" de la Bayer nu-l pot opri pe irezistibilul Costa (în roșu) // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 31 august 2015 00:00

Fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior a fost declarat cel mai bun de pe teren sîmbătă seară, alături de Muller, care reușise o ”dublă”.

La Munchen nu mai e liniște nici cînd Bayern își spulberă contracandidatele la titlu, cum a fost cazul sîmbătă, cu Leverkusen (3-0). Mărul discordiei: Douglas Costa. Sau mai bine zis show-ul fostului jucător al lui Mircea Lucescu.

VIDEO: Vezi AICI faza reușită de Costa!

Mijlocașul în vîrstă de 24 de ani i-a centrat lui Muller, pentru 1-0, a făcut ce-a vrut pe flancul stîng cu adversarul său direct, Hilbert, iar în final, la 3-0, și-a permis și-o "braziliană", umilindu-l pe Julian Brandt.

Culmea, artificiul tehnic l-a scos din sărite tocmai pe Robben. Un coechipier! Olandezul n-a ezitat să-l urecheze pe Costa în fața jurnaliștilor: "Eu n-aș face așa ceva. Ăsta-i circ! Publicul aplaudă, totu-i minunat. Dar este 3-0, trebuie să ne respectăm și adversarul".

Un punct de vedere pe care Pep Guardiola nu-l împărtășește întocmai. "Nici mie nu-mi prea plac demonstrațiile astea cînd meciul e deja jucat. Numai că Douglas Costa, să nu uităm, este brazilian. Așa-s brazilienii. Așa-i și Neymar", a comentat antrenorul lui Bayern: "Iar dacă luăm în calcul că Douglas joacă și-n bandă, atunci e OK. Ăsta-i stilul lui".

"Douglas Costa e bine motorizat. Și-ți centrează la milimetru"
Thomas Muller, atacant Bayern

1a fost nota dată de Bild brazilianului. E cel mai mare calificativ: "clasă mondială"

30.000.000 €a plătit Bayern ca să-l ia pe Douglas Costa de la Șahtior

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10153092278059856
Moise Bogdan-Ionut  •  31 August 2015, 15:44

De cand nu mai au voie fotbalistii sa dribleze pe terenul de fotbal?

christiano0
christiano0  •  31 August 2015, 11:16

Wonderful!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează