INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSARI LIGĂ

VIDEO Cădere liberă » Boateng ratează penalty, Schalke pierde: 1-3 cu Dortmund

Portarul Hildebrand nu poate opri trasorul lui Sahin și se face 0-2
Portarul Hildebrand nu poate opri trasorul lui Sahin și se face 0-2

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 octombrie 2013 21:10

”Minerii” au înregistrat a doua înfrîngere consecutivă pe propriul teren, după acel 0-3 cu Chelsea din grupele Ligii.

Schalke e ca un boxer în corzi. Încasează lovitură după lovitură. Abia ce primise o corecţie severă de la Chelsea că ieri a mai avut parte de una: 1-3 cu rivala Dortmund!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Adversara Stelei în Ligă nu s-a ridicat decît rar la nivelul vicecampioanei, letală pe contraatac, nereuşind să marcheze cînd putea redresa situaţia, din penalty-ul acordat în minutul 30, la 0-1. Kevin Prince Boateng, nerefăcut după o accidentare la genunchi, s-a grăbit să bată el şi a ratat. După care totul s-a năruit!

Meciul a început cu 5 minute întîrziere din cauza suporterilor Borussiei, care au aruncat cu petarde şi fumigene chiar cînd se trăgea la sorţi terenul. Arbitrul Kircher a trimis echipele la cabine şi a ameninţat cu suspendarea partidei. Doar intervenţia poliţiei a calmat situaţia.

55,38 la sută a avut posesie Schalke în meciul cu Dortmund. N-a profitat

12 şuturi au expediat "minerii" spre poarta Borussiei, dar n-au marcat decît o dată, la 0-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
monere1980
monere1980  •  27 Octombrie 2013, 16:24
Postat de kobritzzzaaa pe 27 Octombrie 2013, 10:27

Era normal ca Schalke sa piarda meciul asta in conditiile in care au trebuit sa improvizeze cu Fuchs ca mijlocas in conditiile in care Farfan este accidentat. Nu au banca mai deloc iar accidentarile le dau mari batai de cap sezonul asta.

yep

monere1980
monere1980  •  27 Octombrie 2013, 16:24
Postat de dash.berlin pe 27 Octombrie 2013, 10:13

Chiar daca Boateng marca din acel penalty ,nu cred ca aveau puterea sa obtina mai mult din acest meci .Pur si simplu Borussia a fost mult mai buna decat Schalke .

parca penalty-ul ala a fost la 1-0 ptr Dortmund, nu? Daca-i asa si daca Boatengul marca, altfel se juca meciul. Sigur, BVB e mai in forma la ora actuala decat Schalke iar Schalke a avut si destui titulari absenti, dar chiar si-asa, la 1-1 se juca altfel. Nu poti sti niciodata in ce directie evolueaza un meci. Dar oricum, BVB a meritat victoria, aici nu incape discutie.

monere1980
monere1980  •  27 Octombrie 2013, 16:21
Postat de dash.berlin pe 27 Octombrie 2013, 10:10

E site romanesc.Nici in Germania nu vezi zeci de articole despre derbyurile din alte tari.Vrei mai multe stiri despre Bundesliga,invata germana si intra pe bild sau kicker....ai cateva zeci de articole numai despre meciul asta :)

Daca ar fi cum spui tu atunci n-ar trebui sa vedem garla de articole despre messi, cr7, varzelona, RM, sau Mou. Ori articolele astea sint peste tot ptr ca asta "cere" publicul: senzatie si barfe. Posibil ca JegSP-istii sa monitorizeze cumva activitatea visitatorilor pe site-ul lor de rahat si sa le ofere exact ce vor respectivii visitatori. Daca - si cand - oamenii or sa vrea calitate in loc de can-can, probabil ca GSP-ul se va orienta si el si va oferi stiri mai mult din Bundesliga. Asta daca nu cumva manipularea si propaganda intra in fisa postului JegSP-istului, ceea ce nu mi se pare imposibil :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează