INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - ROMA 0-2

VIDEO Când îți pierzi capul » Gafa unui fundaș lazial a deschis drumul spre victoria Romei, 2-0

Ștefan Radu nu mai poate face nimic. Strootman trimite în plasă, 1-0 pentru Roma // FOTO Guliver/GettyImages
Ștefan Radu nu mai poate face nimic. Strootman trimite în plasă, 1-0 pentru Roma // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2016 00:00

Gafa lui Wallace le-a deschis drumul giallorossilor spre victorie. Lazio și Ștefan Radu au cedat, iar Nainggolan le-a dat lovitura de grație.

Începutul sfârșitului pentru Lazio a venit în minutul 64. Wallace a încercat să iasă în dribling din propriul careu, Strootmann l-a deposedat și a expediat mingea în plasă. 1-0 pentru Roma!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Biancoceleștii și-au pierdut efectiv capul și în perioada care a urmat au mai încasat două lovituri. La o îmbrânceală colectivă, Strootman a aruncat cu apă în rezerva Cataldi, lazialul a replicat, agresându-l într-o îmbrânceală colectivă, iar "centralul" Luca Banti l-a eliminat (67). Urmarea? Zece minute mai târziu, plasa porții lui Marchetti s-a scuturat din nou. Nainggolan, 0-2.

Roma putea intra la pauză cu avantaj pe tabelă, dacă Banti nu-și revizuia decizia de a acorda penalty (29). Bruno Peres a alunecat înainte de a veni în contact cu lazialul Biglia, însă "centralul" a văzut fault și a arătat punctul cu var. După care, la sesizarea adiționalului de poartă, l-a scos în afara careului.

4victorii consecutive are Roma în duelurile cu Lazio

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează