INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA - OLANDA 4-2

VIDEO Cei mai periculoşi rivali au intrat în panică după 2-4 cu Belgia: "Nouă, olandezilor, ne e frică!"

Selecţionerul (dreapta) se uită urît la Robben, care îi contestă ideea
Foto: Reuters +2   FOTO
Selecţionerul (dreapta) se uită urît la Robben, care îi contestă ideea Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 august 2012 20:04

Louis van Gaal nu pare deloc omul situaţiei. Noul selecţioner spune: "Sînt şocat de erorile noastre individuale". Iar ziariştii trag alarma: "Va fi rău"

Întoarcerea lui Van Gaal după 11 ani pare ideală pentru noi, viitorii lor adversari din 16 octombrie. Pentru că selecţionerul nu găseşte o soluţie să iasă din criza de la Euro (3 înfrîngeri în 3 meciuri). Şi intră în panică de la primul amical pierdut, atacîndu-şi frontal jucătorii.
"Sînt şocat de erorile noastre individuale. În ultimele 30 de minute am făcut tot atîtea greşeli. Iar cea a lui De Jong, cînd noi conduceam cu 2-1, a decis meciul", a protestat LvG. "Aşa, ne batem singuri. Şi nu putem cîştiga".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Cîteva minute mai tîrziu după conferinţă, Van Gaal a revenit în direct la NOS, televiziunea naţională: "Credeţi că i-am criticat prea mult pe băieţi? Poate că am fost prea dur, dar nu mai avem timp. Trebuie să se trezească odată!".

Numai că ziariştii nu cred în Louis van Gaal. Valentijn Driessen, de la De Telegraaf, e alarmat: "Nouă, olandezilor, ne e frică de ce va urma".

BELGIA - OLANDA 4-2
(Benteke 20, Mertens 75, Lukaku 77, Vertonghen 80 - Narsingh 54, Huntelaar 55)
OLANDA: Stekelenburg - Van Rhijn, Heitinga (46 De Vrij), Mathijsen (46 Viergever), Willems (46 Martins Indi) - Van der Vaart (46 Maher), N. de Jong, Sneijder - Narsingh (68 Lens), Huntelaar, Robben. Antr. L. van Gaal
A arbitrat Martin Atkinson (Anglia)

"Van Gaal a pus jucătorii la locul potrivit, dar ei s-au întrecut în gafe. Şi, în acel moment, nu mai ai nici o şansă ca antrenor. A fost totuşi o seară bună. Ne-a arătat cît de prost putem juca"
Johan Derksen, reporter la săptămînalul VI

4 eşecuri consecutive au olandezii, ceea ce nu s-a mai întîmplat din 1954

17 ani au trecut de cînd un selecţioner batav a pierdut primul său meci: Guus Hiddink, 0-1 cu Franţa în 1995

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează