INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - TOTTENHAM 2-1

VIDEO Chelseven! Războinicii lui Conte au 7 victorii la rând, după ce Conte a trecut la 3-4-3 cu o apărare în stilul squadrei azzurra

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 00:00

Pe 24 septembrie, după două eșecuri și un egal în primele 6 runde, Chelsea era imaginea suferinței.

"Într-o săptămână, ne bătuseră și Liverpool, și Arsenal. Cine s-ar fi așteptat la această revenire extraordinară? Nimeni!", spune Antonio Conte. Care visa să joace pe Stamford Bridge într-un 4-2-4 exploziv, însă a acceptat că 3-4-3 e perfect pentru albaștri. "E mai realist. Ne dă echilibru și în apărare, și în atac". Din acea clipă, de când managerul peninsular a schimbat sistemul, albaștrii au prins aripi.

Click aici pentru VIDEO!

Au urmat șase victorii consecutive în două luni record, fără gol primit, și Chelsea a recuperat 8 locuri și 8 puncte! Ieri, cu Tottenham, încă un succes, al 7-lea la rând. Zidul defensiv ce amintește de squadra azzurra a fost străpuns în sfârșit, după 610 minute, la racheta danezului Eriksen (11). Dar Pedro (45) și Victor Moses (51), renăscuți în acest sezon, i-au oferit o altă seară minunată efervescentului italian. Și Conte speră ca războinicii lui să nu se oprească. Să rămână lideri. Până la capăt.

19-1este golaverajul lui Chelsea în ultimele 7 etape din Premier League

Seria albastră

  • 2-0 cu Hull (d)
  • 3-0 cu Leicester (a)
  • 4-0 cu Man. United (a)
  • 2-0 cu Southampton (d)
  • 5-0 cu Everton (a)
  • 1-0 cu Middesbrough (d)
  • 2-1 cu Tottenham (a)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează