INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO City a desfiinţat-o pe United în derby-ul Manchesterului: 6-1 » Umilinţă cu artificii

Începutul dezastrului pentru Man. United. Balotelli deschide scorul pe Old Trafford. FOTO Reuters
Începutul dezastrului pentru Man. United. Balotelli deschide scorul pe Old Trafford. FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 22:50

După ce şi-a dat foc la casă, Balotelli a strălucit pe Old Trafford. A reuşit o ”dublă” şi a provocat eliminarea lui Evans, de la care a pornit dezastrul gazdelor


Altădată "Teatrul Viselor" pentru fanii lui Manchester United, Old Trafford a fost transformat ieri în "Teatrul coşmarelor" tocmai de către concitadina City. Trupa de vedete pusă pe picioare în numai 3 ani cu sutele de milioane de euro ale şeicului Mansour i-a administrat campioanei Angliei o adevărată bătaie la fund: 6-1. Triumf în urma căruia "cetăţenii" au preluat şefia în oraş şi s-au distanţat la 5 puncte de "diavolii" lui Alex Ferguson în fruntea Premier League.

VEZI AICI CELE 7 GOLURI ALE PARTIDEI!

Omul care a aprins derby-ul a fost Mario Balotelli. Din nou clientul tabloidelor, după ce şi-a incendiat vineri casa jucîndu-se în baie cu artificiile, internaţionalul italian a fost cel care a pus-o pe United pe butuci. I-a marcat primele două goluri, iar între acestea a provocat eliminarea fundaşului Evans. Rămaşi în inferioritate şi conduşi pe tabelă, amfitrionii au căzut definitiv, devenind simple jaloane pentru abilii Silva şi Aguero. Nici golul lui Fletcher, de 1-3, nu i-a mai resuscitat şi, într-un final halucinant, City a dus scorul la un neverosimil 6-1.

1926 e anul în care Manchester City a mai cîştigat cu 6-1 în faţa lui United pe Old Trafford

56 de ani sînt de cînd United a pierdut ultima oară la o diferenţă de 5 goluri acasă cu City (1955, 0-5)

1-7 e cea mai netă înfrîngere a lui United pe Old Trafford, în septembrie 1927, contra lui Newcastle

Six Alex
Acest 1-6 cu City a fost o premieră neagră pentru managerul lui United, Alex Ferguson. În 25 de ani de cînd e pe banca "diavolilor", cel mai mare scor la care pierduse pînă ieri acasă a fost 1-4, înregistrat în două rînduri: cu Liverpool, în martie 2009, şi contra lui Queens Park Rangers, în ianuarie 1992.

1-6, cota 501.00!
Cei care au pariat pe 1-6 au prins o cotă uriaşă, 501.00. Cîştiguri mari au obţinut şi cei care au mizat pe 2 solist, cota 3.60, sau pe Balotelli ca autor al primului gol, pentru o cotă de 8.50. Varianta "minim 7 goluri" avea cota 23.00. (Dan Bâra)

"De ce mereu eu?"
După ce-a marcat primul gol al partidei, Balotelli şi-a ridicat tricoul şi-a lăsat să se vadă un maiou pe care scria "Why allways me?" (foto jos). Ceea ce, pe româneşte, înseamnă "De ce mereu eu?". Italianul a marcat 6 goluri pentru City în acest sezon. Pînă acum.

"E cel mai rău rezultat din întreaga mea carieră. Nici ca jucător n-am pierdut aşa"
Alex Ferguson, manager Man. United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
stancuvlad
stancuvlad  •  24 Octombrie 2011, 12:39

"Teatrul coşmarelor". Chiar un test elementar de gramatica nu primiti si voi inainte sa fiti luati sa scrieti aici? Nici macar dupa ce se conving ca sunteti stelisti si adulatori de becalioti, ca asta ar fi criteriu de baza imi inchipui. In orice caz, cosmarurile ar trebui sa ne apuce pe noi dupa aproape orice articol citit de pe aici. "Cosmarele" va apuca pe voi dupa fiecare interactiune cu limba romana.

birmanu
birmanu  •  24 Octombrie 2011, 11:34

C'mon City. Manchester is BLUE

putregaiu
putregaiu  •  24 Octombrie 2011, 11:20

MU.i.e tuturor fanilor de conjunctura (proaspetii fani city aparuti peste noapte) si nu in ultimul rand celor care isi voteaza singuri comentarile

Vezi toate comentariile (6)
Comentează