INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO City şoc! » Campioana din Manchester a făcut scurt-circuit acasă: 0-1 cu Stoke City

Diouf, stînga, îl lasă pe Kolarov în admirație și deschide scorul pe Etihad
Diouf, stînga, îl lasă pe Kolarov în admirație și deschide scorul pe Etihad

Articol de - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 23:37

Omul care le-a înfipt pumnalul în piept ”cetăţenilor” a fost Mame Biram Diouf, un atacant senegalez care între 2009 şi 2012 a îmbrăcat tricoul rivalei United.

"Duşmanul" Man. United ţinut şah la Burnley, iar pe Etihad Stadium, adversarul favorit al "albaştrilor": Stoke City. Însă victoria care ar fi întregit o după-amiază perfectă pentru fanii lui Man. City n-a venit. Dimpotrivă. Meciul s-a încheiat cu un veritabil K.O. pentru campioana Angliei: 0-1.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Coşmarul "cetăţenilor", Mame Biram Diouf. După ce în prima repriză i s-a refuzat un penalty, fostul atacant al lui Man. United a fost mai norocos la reluare. Senegalezul s-a lansat într-o cursă nebună din propria jumătate, cu mingea la picior. Nimic nu i-a putut sta în cale. Iar în careul albastru l-a "executat" pe Hart. Printre picioare!

"Cetăţenilor" nu le venea să-şi creadă ochilor. Uluiala a fost atît de mare încît şi bruma de fotbal pe care o jucaseră pînă atunci a dispărut. Şi s-a terminat 0-1. Pentru restul ligii, semnalul e clar: Man. City poate fi bătută. Pentru managerul lui Stoke, Mark Hughes, victoria are gustul dulce al răzbunării. Cum ai putea să uiţi că City te-a dat afară în decembrie 2009 pentru a-i face loc pe bancă lui Mancini?!

7 eşecuri încasase Stoke în ultimele 7 vizite pe Etihad Stadium. Golaveraj: 0-16

16 şuturi a trimis City spre poarta adversă, însă numai două pe poartă, la fel ca oaspeţii

EVERTON - CHELSEA    3-6
Ziua porţilor deschise
Chelsea a şocat-o pe Everton cu două goluri în primele trei minute! Diego Costa a deschis scorul după numai 35 de secunde şi pînă să se adune "caramelele", Ivanovici a dublat diferenţa.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Gazdele şi-au revenit spre finalul primei reprize, reducînd din handicap prin Mirallas, şi anunţînd o a doua halucinantă. Cu două echipe care au renunţat complet la apărare şi 6 goluri marcate. Rezultatul: 3-6!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează