INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Conte ameninţă cu despărţirea de Juve după triumful de la Bologna (2-0): ”Iau titlul şi plec afară!”

Conte a rămas la șefie cu Juventus la 9 puncte de Napoli și s-a bucurat fără limite la Bologna
Conte a rămas la șefie cu Juventus la 9 puncte de Napoli și s-a bucurat fără limite la Bologna

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 20:10

Înveninat de ura manifestată peste tot în Peninsulă faţă de campioană, antrenorul torinez s-a manifestat provocator pe ”Dall'Ara” şi se gîndeşte să lucreze în străinătate în sezonul viitor.

Juventus a pus la respect şi cea mai în formă trupă din Serie A, victoria de sîmbătă cu Bologna (2-0) apropiind-o mai mult de păstrarea titlului. Liderul a făcut o demonstraţie de forţă pe "Dall'Ara", unde bianconerii nu mai pierduseră de peste 14 ani, iar Antonio Conte o criză de nervi. Antrenorul liderului detaşat ameninţă că în vară, după ce va cîştiga din nou campionatul, pleacă să lucreze în străinătate!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"E prea multă ură faţă de mine şi Juve. Parc-am fi în război, fotbalul rămîne totuşi un sport. Peste tot autocarul echipei e atacat şi sîntem insultaţi. Nu mai poţi merge nicăieri cu familia, soţia şi fetiţa: la Florenţa nu se poate, la Napoli nici atît, dar acum şi la Bologna, un oraş civilizat, am ajuns să fim primiţi ostil. Îmi vine să mă las ori mă gîndesc să antrenez afară", s-a revoltat cel poreclit "Talibanul".

L-a copiat pe Mourinho
Renumit ca un formidabil motivator, Conte a explodat spre final, după ce Marchisio a marcat golul 2 din pasa lui Vucinici, ce deschisese scorul. S-a bucurat ca un ultras în faţa tribunei şi a peluzei, i-a incitat pe tifosii torinezi şi apoi i-a întărîtat pe rivali: "Nu mai am voie nici să mă bucur cu fanii mei? Dacă vorbim despre educaţie, să punem camere în afara stadionului, poate cineva se recunoaşte înjurînd cu copilul în braţe şi nu mai vine niciodată la meci. Ştiu că pentru unii e dureros să pierzi".

"Un pic de respect ne dorim, un antrenor nu se poate comporta aşa! Conte a avut o reacţie exagerată pentru că s-a manifestat chiar în faţa suporterilor noştri" (Stefano Pioli, antrenor Bologna)

"Ştiu că deranjăm cu victoriile noastre. Dar e vorba despre fani ce ne primesc cu pietre, bastoane şi ne scuipă, oameni cu copii în braţe care ne blestemă. Lor trebuie să le fie ruşine, nu mie" (Antonio Conte, antrenor Juventus)

20 de victorii în 29 de etape a reuşit Juventus, care are cea mai bună apărare, 18 goluri primite, şi al doilea atac din Serie A, 57 de goluri marcate

ALTE ŞTIRI DIN SERIE A:

Şi-a proptit maşina în staţia de metrou!
Caceres a fost doar rezervă la Bologna, dar şi-a petrecut duminica la spital. Fundaşul uruguayan a fost victima unui accident rutier, petrecut la ora 3:20 în Torino, ciocnindu-se cu o altă maşină care nu i-a acordat prioritate. Martin şi-a distrus Porsche-ul Cayenne, care a ricoşat într-o staţie de metrou, dar a scăpat fără fracturi. Şi-a spart capul, s-a rănit uşor la obraz şi va fi externat astăzi.

Stoian intră şi marchează
Adrian Stoian a reuşit al treilea gol în acest campionat, deşi nu a jucat decît 390 de minute la Chievo. Intrat ieri la jumătatea reprizei secunde în meciul de la Pescara, mijlocaşul român a deschis scorul în minutul 88, la capătul unei splendide acţiuni personale, finalizate cu un şut cu dreptul imparabil pentru Pelizzoli! Thereau a făcut în prelungiri 2-0 şi echipa veroneză are 10 puncte peste Siena, prima sub linia retrogradării.

"Dublă" după 729 de minute!
8 jocuri la rînd, în campionat şi în Europa League, nu marcase Cavani! Atacantul lui Napoli a rupt ieri însă seria neagră şi a reuşit o "dublă" cu Atalanta, cu care s-a distanţat la şefia topului marcatorilor, cu 20 de goluri. Edinson a închis gura celor ce zvonesc că uruguayanul va fi lăsat de nevastă, avînd o aventură cu o studentă de 22 de ani. Pandev i-a completat "doppietta", Napoli cîştigînd cu 3-2.

Amînat de teama inundaţiilor
Chivu s-a odihnit ieri după stresul eliminării dramatice din Europa League. Partida lui Inter împotriva Sampdoriei a fost amînată din cauza ploilor şi ninsorilor abundente căzute la Genova. Primăria locală a luat decizia de teama unor iminente inundaţii în zona stadionulu "Luigi Ferraris", după ce acum un an şi jumătate 6 persoane au murit luate de ape! Meciul s-ar putea recupera pe 2 aprilie, de la 19:30.

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează