INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Cristiano Ronaldo la "Iartă-mă" al Italiei! » Gest superb al portughezului!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 30 octombrie 2012 20:16

Cristiano Ronaldo a apărut într-o emisiune la un post tv din Italia, la o emisiune în genul "Iartă-mă", unde a reuşit să facă pace între o mamă şi fiica ei.

Portughezul i-a transmis fiicei: "Pot să-ţi spun ceva? Ţi-am urmărit povestea şi vreau să îţi spun un lucru, din adîncul inimii mele: cred că, în viaţă, orice fiinţă umană trebuie să ştie să ierte. Ca să ai o viaţă mai bună de acum încolo, pentru că viaţa e atît de scurtă, lucrurile vor merge mai bine dacă o ierţi pe mama ta"

Cristiano i-a dăruit şi o minge fetei, cu mesajul: "Un mare pupic pentru o prietenă, Maria". De asemenea, Ronaldo i-a mai făcut un cadou tinerei: "Am un cadou pentru ea. Sper să te ajute pe tine şi pe familia ta: un pandantiv"

VIDEO cu emisiunea în care a apărut Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
rsalexander
rsalexander  •  31 Octombrie 2012, 01:02
Postat de flo_ax pe 30 Octombrie 2012, 23:54

stati linistiti ca nu Ronaldo, ci agentul de PR al lui sau al clubului s-a ocupat de asta. A semnat o minge si atat. De restul s-au ocupat oamenii de profil. Nu va mai entuziasmati atat cu vedetele, care nu pot fi "personal" cu toata galaxia nici daca vor

De gresit nu gresesti flo, dar sa stii ca unii nu se obosesc sa faca gesturi deastea nici la sfatul agentului care se ocupa de imaginea lor, asa ca e de apreciat.

rsalexander
rsalexander  •  31 Octombrie 2012, 01:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Puteai sa il lauzi pe cr7 si fara sa te iei de messi, dar cum sa o faci, esti ca restu' de aici pe care ii acuzi ca nu stiu ei care e treaba. Esti penibil.

rsalexander
rsalexander  •  31 Octombrie 2012, 00:56

Frumos, bravo lui.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează