INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Criză de râs a lui Conte, după ce a făcut o declarație amuzantă despre Fabregas: "Are o problemă într-o parte ciudată a corpului"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 13:37

În timpul conferinței de presă de dinaintea meciului cu Manchester United, de duminică, Antonio Conte a făcut o declarație ambiguă, care a fost interpretată într-un mod amuzant de ziariști.

"Fabregas are o mică problemă musculară într-o parte puțin mai ciudată a corpului său. Sper să revină repede pe teren", a fost declarația care a stârnit hohote de râs la conferința de presă a lui Chelsea.

Conte a fost pus în încurcătură de ziaristul de la Press Association Matt McGeehen, care l-a întrebat pe antrenorul lui Chelsea care este cu exactitate locul în care Fabregas este accidentat.

După ce preț de câteva secunde nu s-a putut opri din râs, Conte a clarificat situația mijlocașului spaniol, care, de fapt, are o accidentare într-o zonă mai puțin accesibilă de la coapsă.

  • Chelsea- Manchester United se joacă duminică de la ora 18:00, în direct pe Eurosport.

sursa:101greatgoals.com

(Remus Dinu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  22 Octombrie 2016, 14:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mogospa
mogospa  •  22 Octombrie 2016, 14:14

"Antonio" Conte

Vezi toate comentariile (2)
Comentează