INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MANCHESTER UNITED 4-0

VIDEO Dan Petrescu, invitat special la meciul lui Chelsea cu Manchester United! Imagini cu "Bursucul" la revenirea pe Stamford Bridge

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 20:31

Dan Petrescu a revenit pe Stamford Bridge. A fost invitat special la derbyul cu Manchester United, câștigat de Chelsea cu 4-0.

VEZI VIDEO

La pauză a coborât la vestiare, alături de jucători, iar camerele de luat vederi l-au surprins în fața tunelului.

Dan Petrescu a evoluat 5 ani la Chelsea. A marcat 17 goluri în 152 de meciuri.

"Nu credeam că va fi atât de ușor. Golul din secunda 29 a schimbat situația. Era clar că United o să riște.

Am fost invitat la acest meci de cei de la Chelsea. S-au împlinit 20 de ani de la moartea fostului patron de la Chelsea de pe vremea când eram eu acolo, iar copiii săi au primit o plachetă", a zis Dan Petrescu la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cristi81juve
cristi81juve  •  24 Octombrie 2016, 10:24

sta in gura tunelului pe unde ies jucatorii, cu cine stie cine de vorba...nu cred sa fie cineva imp...dar nu asta conteaza...si se uita in 25 sec de 5 ori catre camere...poate poate ii vede cineva felia si il cheama sa antreneze cateva saptamani prin kosovo sau ceva...asociindu-l cu Chelsea...problema este ca incepe sa se duca si asta...a cam terminat creditul...si cu tot respectul ptr cariera lui de fotbalist acolo...nu are legatura cu cariera de antrenor si nici cu viata de zi cu zi, unde se pare ca danut al nostru are carente...e adev ca putem spune ca este destept...merge 2 luni la rusi, il dau afara...baga banii si tot asa...dar asta spune multe despre el ca si om...respectul de sine...oricum una peste alta, macar sunt demontate aberatiile alea de acum ceva vreme in care toti romanii il vedeau deja patron la chelsea si salvatore de la patria la noi...din punctul meu de vedere pana acum nu a demonstrat nimic care sa-l recomande drept un mare antrenor...un campionat castigat stim toti cum...niste ani in russia unde fotbalul e un pic mai dezvoltat ca la noi si in rest multe demiteri(de la echipe de mana a 5-a...) si un comportament pe banca agresiv, coleric si de multe ori dus la extrem(si Lucescu, Mourinho, Klopp au derapaje de gen...dar ei au si ceva in spate...niste trofee...isi permit asa ceva ptr ca au credit si merita...)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Octombrie 2016, 06:20

Bursucea ai ramas somer ...nu te mai angajaza nimeni ...

the_gunner
the_gunner  •  24 Octombrie 2016, 02:10

A fost o vreme cind Chelsea avea cei mai buni fundasi laterali , Le Saux si Petrescu .Firma de statistica EA il da pe Dan ca cel mai bun fundas dreapta din istoria EPL .Cifrele sale sint pe primul loc la toate criteriile .Sa dai 17 goluri ca fundas e ceva . Mai mult ca John Terry-14 . Ca raspuns la mentiunea cuiva despre numele fetitei lui Dan vreau sa amintesc aici ca Chelsea e un nume comun pt fetite in lumea vorbitoare de engleza .Chelsea Redfern,cintareata si Chelsea Clinton ,fiica fostului presedinte USA sint exemple .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează